keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Vielä etenee

Projekti on taas edennyt hiukkasen, mutta viivästyksiäkin on. Kuten alla olevasta kuvasta ilmenee, hormi on pystyssä, mutta takka ei. Elättelemme toiveita että vielä tällä viikolla olisi. Takkaa ei voitu alkaa asentamaan koska hormi ei ollut paikoillaan. Se taas johtui puutteista hormilähetyksessä. Kun puuttuvat osat saatiin, homma sujui ripeästi.


Edellisessä kirjoituksessa mainittu foliosuoja ufoukkoja ja muita aivoaaltoja lähettäviä vastaan näyttää puolestaan tältä:


Ja nyt märkätilojen tasoitukset ovat valmiita, tässä saunan pesuhuone saunasta kuvattuna. Tuohon tulee vielä lasiseinä ja-ovi väliin. Limupullo demoaa shampoo- yms. putelien hyllyn paikkaa. Seinämän molemmin puolin on suihku ja takana pilkottaa vessa josta on yhteys vanhempien makuuhuoneeseen.


Kristiina kävi vielä eilen illalla maalaamassa teknisen tilan ja tänään Pasi asensi sinne Enervent Pandion ECO EDE -ilmanvaihtokoneen.


Tiistaina Tom Allenin kaverien pitäisi punkea tuonne vielä Danfoss DHP-H8 maalämpöpumppu. Toivottavasti kavereilla on kenkälusikat mukana...

2 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää Harri! Edistys on käsinkosketeltavaa!

    Meilläkin takka on vielä muuraamatta vakka hormi onkin ollut osittain pystyssä jo kauan. Itse asiassa muurarituttumme takka-Jaska pääse raksallemme vasta huhtikuun lopussa, joten takka jää yhdeksi viimeisimmistä asioita talossamme.

    VastaaPoista
  2. On kyllä jännää ollut verrata meidän ja teidän projektien etenemistä, välillä me olemme olleet edellä ja välillä te ja nyt taas vissiin me. No, suunta lienee tärkein...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...