perjantai 25. maaliskuuta 2011

Lisää kuvasatoa

Takka on valmis. Se on hieno! Paitsi jos ei tykkää vuolukivestä. Mutta me tykkäämme.


Tasoitukset jatkuvat. Olohuoneen korkealla oleva katto tasoitetaan ja maalataan vain reunoista 20-30 cm:n matkalta. Muulle osalle kattoa asennetaan jo aiemmin mainitut Paroc Paracem akustiikkalevyt. Näin saadaan kaikumista hieman vähennettyä, vaikka yllättävän vähän tuolla kaikuu, sekä vältetään katon suuritöinen ja hankala tasoitus ja maalaus. Kipsilevythän tuonne oli pakko laittaa jäykistyslaskelmien mukaan. Vasemmalla ylhäällä näkyy työhuoneen oviaukko eli portaat nousevat sinne aikanaan.


Eilen asennettu pääovi ja eteinen sisältä käsin:


Autotalli on saanut myös muutaman kipsilevyn sisäpintoihin, niin että timpurit saaavat autotallin nosto-oven asennettua kunhan palaavat.


Tikkaat, kulkusillat ja lumiesteet asennettuna, piippu katolla. Piipun pellitys vielä puuttuu, mutta KT Kourutalo tulee senkin vielä tekemään.


Ja kuva taas ihan vinossa. Onkohan allekirjoittaneella joku tasapaino-ongelma...?

5 kommenttia:

 1. Teillä näyttää kyllä hyvältä ja koko ajan valmiimmalta. Tuo vaihe on varmasti yks raksaprojektin antoisimmista :)

  VastaaPoista
 2. Noi akustiikkalevyt on tosi hyvä idea! Meillä on olohuoneen vinon katon materiaali kovasti pohdinnassa juurikin tasoituksen vaativuuden takia, levykatto olisi hienoin jos vaan tasoitus onnistuisi. Odotan innolla kuvia valmiista katosta, josko meillekin kävisi samantyyppinen ratkaisu.

  VastaaPoista
 3. Mielenkiinnolla kyselen, että minkä väriseksi hormin laitette? Olisiko mahdollista saada kuvaa suoraan takan edestä, niin, että hormikin olisi kunnolla kuvassa? :) Ihan vain siksi kyselen, kun meillä myös hormi jäämässä takan viereen ja olisi kiva nähdä miltä se käytännössä näyttää.

  VastaaPoista
 4. Hieno on takka. Akustointilevyä olisi pitännyt meilläkin käyttää enemmän. Tässä työhuoneessa on tosi hyvä akustiikka katon ansiosta, mutta muissa tiloissa (varsinkin pojan huoneessa ja yläkerran aulassa) kaikuu aika pahasti. No, saahan noita vielä jälkeenkinpäin laitetua seinille :)

  VastaaPoista
 5. Hieno takka!! Tykkään ertiyisesti tuosta ulko-ovesta!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...