torstai 3. maaliskuuta 2011

Kantohommia ja kuvia

Laatta-avun viikonloppuna räjähtäneessä Chevyssä oli kyydissä myös vesieristeemme ja laastit yms. laatoituksessa tarvittavaa tavaraa. Tänään tavarat tulivat Kiitolinjalla Metsälän terminaaliin, josta kävin ne noukkimassa räjähtämättömällä (kopkop) Volkkarilla. Go Kusti, go!



Viisisataa kiloa (ovh n. 2250 €) siinä oli taas kannettavaa, mutta nyt ne ovat sisällä talossa. Tuo vesieriste kun ei saa jäätyä. TM Rakennusmaailman testivoittaja (1/2010) Cascon tuotteita mm. Landetalon malliin käytetään Talo Täplässäkin.

Sisällä työt etenevät ja nyt sain pari kuvaakin. Ei tuosta kyllä varmaan mitää tolkkua saa, mutta kyseessä on vanhempien makuuhuoneen seinän yläosa pukuhuoneen puolelta ja vieressä oviaukko. Tarkoituksena oli esittää että tuolla runkotolppien välissä on laudanpätkä tukena, jolloin makuuhuoneen seinälle voi helpommin kiinnittää telkkarin.


Nyt tuo seinänpätkä on jo levytetty umpeen, samoin kuin moni muukin. Työhuoneen katto on myös valmis ja ullakon katto varmaan perjantaina. Keittiön katosta puuttuu neljännes.

Ennen viimeisiä levytyksiä on pitänyt vielä asentaa keskuspölyimurin putkia seinien sisään. Imurasioita tulee kaksi, toinen eteisen lähelle ja toinen vanhempien makuuhuoneeseen. Niistä paikoista imuletkun pitäisi ylettää joka paikkaan. Kuvassa vanhempien makuuhuoneen imurasia.


Rikkaluukkuja tulee myös kaksi, toinen eteiseen ja toinen keittiöön. Tässä keittiöön tulevan rikkaluukun putki Pikkuraksaajan makuuhuoneen puolelta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...