torstai 17. maaliskuuta 2011

Pari juttua

"Kusti Kaatiskuljetuksesta, päivää!"


Yllättävän paljon tuohon yhdistelmään mahtuu raksajätettä. Jätteen määrästä päätellen voisi muuten luulla että kyseessä on purku- eikä rakennustyömaa.

Takan ja hormin taustaa on tasoitettu ja pohjamaalattukin. Pientä hieromista pojilla tuossa vielä on, mutta huomenna alkaa varmaan hormi nousta. Hormilähetyksestä puuttui muuten pohjalaatta, mutta Tulikivi-studio Tammistossa ratkaisi taas asian hienosti; pohjalaatta on noudettavissa Tulikiven Hyrylän myymälästä.


Toinen pieni huoli on että laatta-apu on sairaana. Toivottavasti kaveri pääsee hommiin ensi viikolla, emmekä joudu siirtämään maalämpöpumpun ja kiintokalusteiden asennuksia.

Viimeaikoina monissa blogeissa on kerrottu valmiusasteprosentteja. Saimme tänään uuden valmiusastetodistuksen jossa luki 87%. Tämähän uhkaa vielä valmistua!

Myytävänä olisi n n.120 kpl ylimääräisiksi jääneitä, uusia Kahi väliseinäharkkoja. Hinta 0,65 € / kpl tai tarjous. Normihinta yli euron, kts. esim. Taloon.com. Noutaa saa Tuusulasta. Pääkaupunkiseudulla voin kuskatakin, jos tulet auttamaan lastaamisessa. Jos kiinnostaa, laita kommentti tuosta alhaalta tai sähköpostia tuossa vasemmalla näkyvään osoitteeseen.


Ei muuten kukaan ole vielä lupautunut auttamaan takan kantamisessa viikonloppuna...

1 kommentti:

  1. Hmm. Minä nyt joka tapauksessa tarvitsen noita harkkoja (lähi)tulevaisuudessa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...