keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Jatkuu...

Pääsiäinen tuli ja meni. Akkuja latailtiin mökillä sen minkä Pikkuraksaajan perässä juoksemiselta pystyi. Hänen mielestään suklaamuna on käpy. Ettäs tiedätte.

Laatta-apu jatkoi tänään hommia ja mukavastihan tuo edistyi, vuorossa saunan pesuhuone:


Kalusteasentaja jatkoi myös. Keittiömme kun on vähän erikoisen mallinen ja kulmia on paljon, niin sen rakentaminen on kyllä oma taiteen lajinsa. Taputtelen edelleen itseäni (ja vaimoa) selkään, kun otimme sen asennettuna. Suurin osa väärin tehdyistä ovista on jo tullut ja paikallaankin.

Tässä näkyy KHH:n tasoa, se on tuollainen ruostuneelta pellilltä näyttävä laminaatti. Ei pitäisi lika näkyä. No, toivottavasti tuolla ei niin kovasti likaa olekaan. Pyykkiallas upotetaan vielä tuohon lyhyempään tason pätkään:


Joku kysyi miten silityslauta mahtuu aukeamaan tasojen väliin. Se näkyy tässä. Ohi ei tosiaan mahdu kulkemaan:


Maalariopiskelijat ovat taas  edistyneet, olohuone on puoliksi pohjamaalissa. Keittiö, KHH, pukuhuone, eteinen ja tekninen tila on jo myös maalattu. Osaan tulee vielä pintamaali. Muissa tiloissa tasoitukset etenee myös.


Itse olin myös raksalla tänään. Tosin vasta myöhään iltapäivästä kun ensin haettiin pojille maalia, sitten vaatehuoneeseen tilatut Elfan korit yms. yleistä puuhaa. Sain kyllä vähän järkkäiltyä ja siivottua pihalla, mutta jäi sitäkin vielä. Sitten vasta pääsee paneelien kimppuun.

Niin muuten, motivaatiokämpän vuokrasopimus on irtisanottu ja tästä lähdetään tuokokuun loppuun mennessä. Vielä on vähän hämärän peitossa minne...

2 kommenttia:

  1. Paljon on taas mennyt teidän Koti eteenpäin :) Tuo kodarin taso oli tosi kivan näköinen - täytyy painaa mieleen! Me mietitään paraikaa sähköjuttuja, joten jos teillä on hyviä vinkkejä niin let me know :) Lähden tästä selailemaan teidän vanhoja postauksia :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä loppukommentti =D Uuteen kotiin tietty! Kauhee paine pääle vaan. Sitä määkin oon yrittäny meidän raksalla hokea....

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...