torstai 21. huhtikuuta 2011

Hyvää Pääsiäistä!

Naputtelen tätä autossa puhelimella, joten kirotusvireet johtuvat siitä. Kristiina ajaa tuossa vieressä ja Pikkuraksaaja viihdyttää itseään takapenkillä. Pidetään pieni pääsiäistauko mökillä. Ensi viikolla on lomaa, joten sitten on raksaamista tiedossa enemmänkin.

Hommat ovat jatkuneet raksalla mukavasti. Putkimies sai teknisessä tilassa kytkennät tehtyä. Myös painetesti tehtiin ja kaikki näyttää hyvältä. Alla vesien jakotukki:


Tässä puolestaan vesimittari ja liitännät maalämpöpumpulle:


Kalusteasentaja on myös ahkeroinut, kuvassa vanhempien makuuhuoneen vessa. Vetimet puuttuvat vielä. Ja seinäkaakelit.


Sitten Pikkuraksaajan kylppäri. Vetimiä vailla sekin. Molemmissa ovet ovat samanlaiset kuin keittiössä, mutta vetimet erilaisia.


Mikä hienointa, keittiöön on asennettu kivitasot. Niitä on tuossa liesi-"niemekkeessä" ja takana ikkunaseinällä. Väliin jää kokoteräksinen tiskipöytä altaineen.


Lähikuvassa Tulikiven Marron Imperial kivitasoa ja Puustellin ovea. Sopivat toisiinsa kuin nenä päähän. Ovissa on alumiiniset reunalistat ja nekin käyvät hyvin yhteen vetimien kanssa.


Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin muuten nyt sanoa että oli aivan loistava ajatus ottaa keittiö asennettuna yhdestä paikasta. Asentaja hoitaa itse reklamaatiot vääristä toimituksista ja tilaa oikeat osat. Meidän ei tarvitse säätää välissä eikä taistella.

Pojat ovat saaneet nyt TV-huoneen tasoitettua ja pohjamaalattua, joten silläkin rintamalla homma etenee.

Niin myös naapurissa; siellä paalutettiin tänään, joten piti ottaa vielä yksi kuva ennenkuin tuohon nousee rakennuksia.


Hyvää Pääsiäistä!

• Published with BlogPress for iPhone •

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...