keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Kohta loppuu timpurilta hommat

Timpurit lähtivät taas muille maille, koska enää ei oikein ole sellaisia hommia joita voisi tehdä nyt. Myöhemmin he tulevat vielä ainakin asentamaan akustiikkalevyt olohuoneen korkeaan kattoon. Kunhan nyt levyt ensin saapuvat ja saadaan olohuoneesta asennettavat kalusteet paikoilleen.

Pojat jäävät vielä tasoittamaan ja maalaamaan, sähkäri ja putkimies tekevät omat juttunsa sekä kalusteasentaja jatkaa kiintokalusteiden parissa, mutta jää itsellemmekin vielä ihan tarpeeksi puuhaa.

Puheena ollut vessan oviaukko kavennettuna. Nyt tuohon mahtuu kaappi. Töpseli jää tarkoituksella kaapin sisään, siellä voi sitten ladata hammasharjaa ja partakonetta piilossa.Pikkuraksaajan kylppärin katto panelointeja vailla. Mm. se jää itsemme tehtäväksi.


Teknisen tilan katto tehty.


Keittiökin on edistynyt, yläkaapit olivat ilmaantuneet seinälle. Etualalla liesitaso, sen oikealle puolelle tulee olohuoneeseen päin aukeava viinikaappi, joka tilattiin Gigantista. Ei sellaista välttämättä olisi tarvittu, mutta kun tuonne molempiin takakulmiin tulee jo Le Mansit, niin ei haluttu enää kolmatta. Sitäpaitsi viinikaappi oli halvempi ja tulee tuo kohta nyt käytettyä hyödyksi.


Tässä lieden kohtaa. Sen alle tulee leveitä laatikoita ja oikealle tuollainen ulosvedettävä öljypullo- ja maustehyllykaappi:


Alla lähikuva ovien kuosista. Tuohon paistaa aurinko, joten se näyttää aika paljon todellista vaaleammalta.

1 kommentti:

  1. Kätevä tuo "öljypullokaappi"! Täytynee harkita itsellekin, keittiötilausta ei olla vielä laitettu tehtaalle joten muutokset vielä mahdollisia... ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...