perjantai 1. huhtikuuta 2011

432 metriä

Eilen hankimme Bauhausin tarjouksesta (2,29 € / m) 432 metriä Lunawoodin mukavan tummaa lämpökäsiteltyä mäntypaneelia. Siitä tehdään saunaa lukuunottamatta muut märkätilojen sisäkatot. Kolmen metrin paneeli pitäisi saada käytettyä melko hyvin ilman jatkoksia tai suurta määrää hukkapaloja.

Ennen Bauhausin keikkaa kävimme tietysti taas kerran tyhjentämässä peräkärrystä roskakuorman Sortti-asemalle, että saatiin paneelit mahtumaan kyytiin. Olemme yrittäneet roskakeikkoja tehdä säännöllisesti ettei sitten loppuvaiheessa mene viikkoa pelkkiin roskakuljetuksiin.

Raksalla tasoitukset etenevät pikkuhiljaa. Osa seinistä on jo pohjamaalattukin. Laatoitus etenee myös. Eteistä lukuunottamatta kaikki lattiat ovat nyt laatoitettu ja saumattu. Eteinen tehdään varmaan vasta vähän myöhemmin, siinä kun pitää valua vähän korjata ja tasoittaa. Samoin saunan pesuhuoneen seinien laatoitus siirtyy hieman myöhemmäksi laatta-avun loman takia.

Huomasimme myös yhden pikku mokan: pukuhuoneeseen ja kylpyhuoneeseen on suunniteltu asennettavaksi sähkötoimiset pyyhekuivaimet, mutta seinillä ei näkynyt niille johtoja. Selvisi että Terawatin sähkömiesten asennuskuvissa ko. vehkeitä ei jostain syystä näkynyt ollenkaan ja niinpä eivät olleet osanneet kaapeleitakaan vetää. Pukuhuoneen seinä on tuosta kohtaa kipsileyvä ja sähkömies sai kaapelin vedettyä läheisestä pistokkeesta, joten ei liene iso homma avata seinää pikkuisen. Kylpyhuoneessa ko. seinä on sen sijaan muurattu, vesieristetty ja kohta laatoitettukin, joten en tiedä miten sen kanssa käy. Selvinnee ensi viikolla kun timpurit palaavat taas hommiin. Terawatt lupaisi kyllä ottaa kontolleen näistä aiheutuvat kustannukset, kuten oikein onkin.

Viikonloppuna on taas tiedossa tuttuakin tutumpaa siivousta. Pitäisi myös suojata ikkunoita ja laatoituksia maalauksia varten sekä järjestellä paikkoja muutenkin. Ensi viikolla tulee nimittäin kiintokalustetoimitus Puustellilta, ja johonkin nekin tavarat pitäisi saada mahtumaan.

2 kommenttia:

  1. Moi, me asensimme edelliseen asuntoomme jälkikäteen pyyhekuivaimen ja pistorasi laitettiin kattoon, koska sinne on helpompi asentaa kuin jälkikäteen kaakeliseiniin. Eli miettikää sitä yhtenä vaihtoehtona.

    VastaaPoista
  2. Heh, arvatkaapas paljon meille on tullut kattopanelia? Mies juuri sattumalta katseli eilen Hongan toimitusta, ja sitä oli melkein 2 km. Oli siinä maalaamista ja asentamista:).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...