torstai 14. huhtikuuta 2011

Haa, naulapyssy!

No niin, nyt kannattaa pysyä kauempana. Ostin tuollaisen pikkukompura & viimeistelynaulain -setin Bauhausista reilulla kolmellasadalla. En tiedä sitten onko tuo hyvä vai huono mutta Sencon vehkeitä timpureillakin näytti olevan, joten eiköhän tuolla paneelit ja listat saa kiinni.


Viikonloppuna olisi nimittäin tarkoitus aloittaa kosteiden tilojen kattojen panelointeja sillä lämpökäsitellyllä mäntypaneelilla, jotta kalusteasentaja pääsee laittamaan kalusteita niihinkin.

Naapuriin on ilmestynyt kuoppa. Kiva että aloittivat, niin pääsee näkemään miten talo oikeasti tuohon asettuu ennenkuin omaa pihaa kovasti rakennetaan.


Keittiössä on jo ensimmäinen konekin paikoillaan, mikroaaltouuni:


Mikron alapuolelle tulee tavallinen uuni ja välissä on avautuva laskutaso. Kuten kuvasta näkyy, myös suurin osa ovista ja kahvoista on paikallaan. Alakaappien ovien väri näkyy tässä vähän todellisempana. Myös tiskipöytä on jo asennettu, vaikkei sitä tuossa oikealla pahvien alta näy.

Ainakin yksi ovi on väärän mallinen eli tuo tuossa mikron päällä. Kahvan paikka on nimittäin yläreunassa. Vähän vaikea ylettyä. Asentaja oli jättänyt viestin että uusi on jo tilattu. Samoin on tilattu tuota tummaa levyä pätkä tulevan viinikaapin viereen, ostamamme viinikaappi kun on 50 cm leveä ja aukko 60 cm. Puustelli lupasi ystävälllisesti sen kaupan päälle. Kiitos!

6 kommenttia:

 1. Asiaa! Siis, että naulapyssy hankittu ja pääsee sillä huiskimaan paneelit ja listat paikoilleen.

  Tyttäret sanoivat minulle loppuvuodesta, kun taloprojektiin lähdimme, että "äiti, sun pitää ostaa akkuporakone". En ole vielä hankkinut. Mutta ehkä musta tulee vielä aito ToolWoman : )

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää teidän keittiö! Odotan innolla valmiin näkemistä.

  Sencon tuotteet on laadukkaita ja pitäisi olla kestäviä! Isäni, joka työkseen tekee pienpuutöitä, kehui itseasiassa juuri kuvassa olevaa naulapyssyä! :)

  VastaaPoista
 3. Anne: kyllä sä nyt ainakin akkuporakoneen tarvitset. Muista ostaa kaksi akkua, niin voit ruuvailla 24/7... :-)

  Enia: Kiva kuulla kehuja Sencosta. Teen keittiöstä tarkemman raportin parempilaatuisilla kuvilla, kunhan se on valmis kivitasoineen ja lasitaustoineen.

  VastaaPoista
 4. Käyn täällä aika usein kattavan blogilistauksen vuoksi ja joka kerta rupeaa naurattamaan tuo "Haa, naulapyssy!" :D

  VastaaPoista
 5. Kiva seurata edistymistänne! Olen lueskellut blogianne jo pitkään ja nostan hattua että jaksatte päivitellä niin ahkerasti. Itse yritin tätä blogi hommaa, mutta hyytyi kyllä ihan alkuunsa :)
  Asumme pian melkein naapurissa, talomme itseasiassa näkyy joissain kuvissannekin :)

  VastaaPoista
 6. Anni: ei naurattaisi kun näkisit mut sen kanssa :-)

  Anonyymi: terve vaan, naapuri!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...