tiistai 19. huhtikuuta 2011

Pari kuvaa KHH:sta

Alla pari kuvaa kodinhoitohuoneesta. Pöytätason alle jää tyhjä tila, joten tuo toimii esim. ompelu- tms. työpisteenä. Samalla jää helppo pääsy lattialämmityksen jakotukille ja säilytyspaikka keittiörappusille, jotka eivät mahdu keittiöön. Tasoa on sen verran että siinä mahtuu viikkaamaan pyykkejä ja ehkä siitä lohkeaa tulevaisuudessa paikka mankelillekin. Etulevy puuttuu vielä avattavasta silityslaudasta. Korkeat kaapit takana pitävät sisällään siivouskomeron, jossa on mm. iso kori keskuspölyimurin letkua varten, sekä tankokaapin johon voi ripustaa silitettyjä vaatteita.


Toisella puolella on kurastopperi nurkassa. Sen päälle olisi tarkoitus laittaa jonkunlainen pyykinkuivausteline. Pyykinpesuallas on menossa paikoilleen, mutta tasosta puuttuu vielä reikä ja alakaapista ovi. Keskellä tila pesukoneelle ja kuivurille, vieressä pyykkikaappi.


Kodinhoitohuone ei ole kovin iso, mutta toimiva siitä yritettiin suunnitella. Toivottavasti se myös osoittautuu sellaiseksi.

Olohuoneessa tasoitukset ja maalaukset ovat edityneet. Portaiden paikka on jo pohjamaalattukin. Lopullinen väri vielä pintaan niin saa portaat tulla.

6 kommenttia:

 1. Moi,
  toimivalta näyttää teidän khh. Kuinka monta neliötä siinä on? Mä juuri pähkäilen meidän khh:tta, miten siitä saisi mahd. käytännöllisen - neliöitä on vaan n. 7, ja kaksi ovea rikkomassa molempia seiniä + tietysti ulko-ovi huoneen päädyssä. Tästä tuli oivia vinkkejä, kiitos!

  VastaaPoista
 2. KHH on 6,2 neliötä. Toisessa päässä ulko-ovi ja toisessa päässä ovi pukuhuoneeseen.

  VastaaPoista
 3. Mahtuuko teillä silittään tuossa laudalla? Meillä nykyisessä talossa mahtuu juuri ja juuri silityslaudan ohi kun se on auki, ja se vähän hankaloittaa silitystä.Ja juuri katselin, että uudessa talossa taitaa olla sama ongelma edessä - eli ei opittu edes vahingosta ;)

  Teillä muuten edistytään hienosti, juuri tuo vaihe on niin kiva kun tulee "näkyvästi" valmista.

  VastaaPoista
 4. Meillä ei taida edes mahtua silityslaudan ohi kun se on kokonaan auki, mutta ei liene tarvettakaan. Tilaa ei kieltämättä liikaa ole, mutta eiköhän tuolla pärjätä. Tai pakkohan se on, kun ei muutakaan voi.

  VastaaPoista
 5. Khh oli minusta aika haastava suunnitella toimivaksi. Meillä kurapiste ja pyykinkuivaus on eri paikassa kodarissa...kurapisteen päällä on kyllä rättipatteri ja pian oskarin oksa, mutta siinä on roikkumassa likaisia vaatteita. Puhtaalle pyykille on oma kolo toisella sivulla. On nyt ainakin aluksi tuntunut ihan hyvältä ratkaisulta. Mutta varmaan teillä toimii noin päällekkäinkin, kun on vähemmän porukkaakin ja vähemmän kuraisia saappaita/kurahousuja :)

  VastaaPoista
 6. Pitkästä aikaa tulin kurkkimaan. Näyttää todella hyvältä ja olette edistyneet huimasti sitten viime käyntini! On ollut itselläkin muuton jälkeen nämä raksajutut sivummalla, mutta pian jatkamme autotallin ja pihatöiden kimpussa...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...