perjantai 8. huhtikuuta 2011

Kalusteasennus ensi viikolla

Puustellin kalusteasentaja kävi eilen katsomassa tulevaa työmaataan. Vähän oli jotain sekaannusta tullut kuvien kanssa, meillä kun seinällä on alustavat mittakuvat ja myyjä oli tietysti toimittanut asentajalle lopulliset mittakuvat. Lisäksi jotain pientä säätöä koskien peitelevyjen kiinnitystä ja tasojen tuentaa asentaja ilmeisesti joutuu tekemään. Asiat on kuulemma nyt selvitetty ja asennus alkaakin vasta maanantaina. Ei se mitään, kyllä meillä riittää puuhaa viikonlopuksi muutenkin. Loppuja ikkunoita ja laatoituksia pitää suojata ja siivousta tietysti riittää.

Timpurit ovat tänään asentamassa autotallin nosto-ovea. Eilen asensivat mm. keskuspölyimurin tekniseen tilaan ja poistoputken ulos. Talossa heidän hommansa alkaakin pikkuhiljaa loppumaan. Teknisen tilan katto ja KPH:n katon alaslaskut puuttuvat vielä, mutta niitä ei voikaan tehdä ennenkuin sähkömies on käynyt. Onneksi Terawatt lupasi sähkärin paikalle maanantaiksi, vaikka oli näin lyhyt varoitusaika.

Ensi viikolla pitäisi tulla myös sisäovitoimitus ja putkimies lupasi tulla tekemään loppuja asennuksia. Tasoitukset jatkunevat myös, joten ohjelmaa riittää ensi viikollakin.

1 kommentti:

  1. Talon rakentamisessa joutuu varmastikin pitämään monta palloa samaan aikaan ilmassa. Hyvä kuitenkin, että kalusteasennus saadaan käyntiin pienillä "twiikkauksilla".

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...