tiistai 29. maaliskuuta 2011

Maanantain satoa ja vähän tiistainkin

Ensinnäkin kiitokset Koti3:lle-blogin Annelle, joka osti ylimääräiset väliseinäharkkomme ja haki ne pois tieltä. Talomme ovat nyt vähän niinkuin serkuksia; molemmat Teri-Taloja, Annella meidän harkkoja ja meillä jouluporo Veeti. Tämä pino sai siis uuden kodin Itä-Uudeltamaalta:


Seuraava ilonaihe oli (jälleen kerran) Maarakennus Elg, joka kävi kuopaisemassa lämpökaivon esiin ja asensi siihen tuollaisen kaivonrenkaan ja taloon menevät suojaputkien päät kaivoon:


Täytyy vielä korostaa että jos kaikki rakennusprojektin osalliset toimisivat niin hienosti kuin Maarakennus Elg, voisi itse keskittyä laskujen maksamisen ohella vaan makaamaan sohvalla ja syleksimään kattoon. Ikävä kyllä näin ei aina ole. Joka tapauksessa suuret kiitokset taas Elgille hyvästä työstä!

Myös laatta-apu aloitti maanantaina. Kiireellisempänä ensin tehtiin teknisen tilan lattia. Tuota samaa laattaa tulee märkätiloihinkin.


Laattatukku suositteli saumausaineeksi Mapein Ultracolor Plussaa ja sellaista siis hankittiin. Laatta-apukin tuota kehaisi, oli kuulemma hyvä työstää.


Tänään aamulla paikalle huristeli Tom Allenin kuorma-auto maalämpöpumppu kyydissä. Kaverit alkoivat heti hommiin ja sanoivat että allekirjoittanutta tarvitaan seuraavaksi vasta iltapäivällä käyttökoulutuksen merkeissä. Nostavat kuulemma pumpunkin sisään ihan itse, mikä oli ilouutinen muiden blogien päinvastaisista kokemuksista lukeneena.


Jos siis kaikki sujuu ilman yllätyksiä, saamme tänään lämmöt päälle ja pääsemme eroon raksa-lämmittimestä!

Huomasinpa muuten juuri että tämä on blogin 200:s kirjoitus! Onnea meille!

4 kommenttia:

 1. Hyvä homma, että löytyy rakennusmatskuja kiertoon. Itse ainakin käy mielelläni ostamassa omalle raksalle tavaraa, jota joka tapauksessa jatkossa tarvitaan.

  Itä-Uudenmaan serkku on vielä vähän alkutekijöissä, mutta ehkä jo parin viikon sisällä maasta alkaa nousta talo. Vähän niinkuin kevään kukkanen!

  VastaaPoista
 2. Tuliko teillä rakenteisiin jotain muutosta, kun noita väliseinäharkkoja jäi noin paljon ylimääräisiä? Meillä nimittäin taisi tuota kapeampaa mallia jäädä yli neljä ja leveämpää viitisen kappaletta.

  -Myös Teri rakenteilla-

  VastaaPoista
 3. Anne: Tuli yhtäkkiä mieleen että minkäs värinen siitä kevään kukkasesta oikein tulee? Varmaan blogissa on ollutkin maininta mutta ei nyt muistu mieleen.

  Anonyymi: ei tullut rakenteisiin muutosta. Timpurit olivat harkot Puukeskuksesta tilanneet, enkä oikein tiedä missä kohtaa virhe tuli. Nuohan eivät siis kuuluneet Terin toimitukseen.

  VastaaPoista
 4. Talosta on tulossa harmaa, eli toimitetaan nyt vaalealla pohjamaalilla. Tiilikatto on puolestaan musta. Ulko-ovi on muistaakseni joku oletus valkoinen, mutta se voisi kyllä oikeastaan olla myös musta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...