tiistai 15. kesäkuuta 2010

Tilatkaa betonielementit ajoissa

Perustustentekijäehdokas soitti. Oli huolissaan aikatauluista, lähinnä liittyen ontelolaatta toimituksiin. Oli soittanut tehtaalle ja toimitusaika pyörii 6-10 viikon huitteilla. Itseäkin tämä on vähän huolestuttanut Puistolanrinteen kirjoituksen jälkeen.

Huomisen aloituskokouksen jälkeen palaveeraamme vastaavan työnjohtajamme kanssa ja teemme päätöksen perustusten tekijöistä. Sitten kun vielä saisi mittapiirroksen talotehtaalta että rakennesuunnittelija voi piirtää lopulliset perustuskuvat, niin voi tilata ontelolaatat. Hmm.. taitaa juuri ehtiä.

6 kommenttia:

 1. Eipä ollut puhettakaan tällaisista ongelmista kun viime syksynä aloitimme. Lujan tehdas alkoi tekemään elementtejä heti kun suunnitelija sai kuvat tehtaalle. Taisi olla jopa tyhjäkäyntiä tehtaalla vuosi sitten :)

  VastaaPoista
 2. Ei kyllä mekään olla törmätty asiaan?!, lähinnä aikataulu-juttuja ollut ontelolaattojen suhteen ;)Meille juhannuksen jälkeen tarkoitus ensimmäiset asentaa...

  VastaaPoista
 3. Alkuvuodesta kun kävin Lujan elementtitehtaalla, niin olivat myyneet jo 80% koko vuoden tuotannon. Loppuvuodesta miettivät lomautuksia. Muutos tapahtui parissa kuukaudessa.

  VastaaPoista
 4. Joo, meillekin tuli tosiaan aika puskista tuo tieto elementtien toimitusaikojen venymisestä.

  "Laman" aikana pysähtyneet raksat on käynnistetty uudelleen, mutta elementtitehtaat eivät ole palkanneet takaisin viime syksynä ulos potkittuja työntekijöitä, vaan ovat päättäneet nostaa hintoja ja pidentää toimitusaikoja. (Tämä kommentti tuli eräältä tutulta joka työskentelee alalla...)

  VastaaPoista
 5. Meilläkin pohdittiin maan kaivamisesta paljastuneiden seikkojen jälkeen ontelolaattoihin vaihtamista, mutta talopaketti olisi ollut tontilla jo paljon ennen laattoja. Pakko oli unohtaa koko asia.

  VastaaPoista
 6. Voi ei. Toivottavasti asiat lutviutuu niin että aika taulu pitää.Tsemppiä sinne teille!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...