torstai 28. elokuuta 2014

Verisure kokemuksiaVerisure Home Plus järjestelmä asennettiin keväällä ja nyt sitä on koko kesä käytetty. Alkuun laitteiston kanssa oli pieniä haasteita. Autotallin käyttönäppäimistön yhteys pätki jatkuvasti, mutta Verisuren asiakaspalvelu ratkaisi asian pikaisesti.


Autotalliin asennettiin toinen VBox-keskusyksikkö ja talon keskusyksikkö siirrettiin pois (peltisestä) sähkökeskuksesta. Pätkiminen loppui siihen. Pian tämän jälkeen tuli läjä sekalaisia virheilmoituksia, mutta niistä selvittiin käynnistämällä Saunalahden kaapelimodeemi uudelleen. Sittemmin ongelmia ei ole ollut. Kesäkuussa oli sähkökatko, mutta laitteisto toimi sen ajan akuillaan ja tilanne palautui normaaliksi sähkökatkon loputtua. Virhehälytyksiä ei ole sattunut kertaakaan. Voisi siis sanoa että kunhan laitteet saadaan asennettua kunnolla, järjestelmä on varsin toimintavarma.

Saimme myös SmartPlugeja testiin. Niiden toiminnan voi ohjelmoida helposti Verisuren Omien Sivujen kautta. SmartPlugin voi asettaa esim. kytkeytymään päälle hälytyksen sattuessa tai kotiin tullessa. Ohjaaminen ajastimella tai vaikkapa auringon laskun ja nousun mukaan onnistuu. Lisäksi niitä voi etäohjata manuaalisesti Omien Sivujen tai mobiilisovelluksen kautta.Meillä SmartPlugit kytkevät tällä hetkellä kahvinkeittimen ja television pistorasiat pois päältä, kun hälytysjärjestelmän aktivoi ja tietysti taas päälle kun joku tulee kotiin. Näin säästää sähköä telkkarin valmiustilan verran, eikä tarvitse jäädä miettimään että jäikö se kahvinkeitin päälle. Tosin viimeksi mainittu ei olisi enää tarpeellista sen jälkeen kun Pikkuraksaaja päätti että tarvitsemme uuden kahvinkeittimen. Olisihan niitä lasikannuja varmaan saanut erikseenkin... joka tapauksessa uusissa keittimissä taitaa kaikissa olla EU:n vaatimuksesta automaattinen virran katkaisu. Täytyy kehitellä uusi käyttötarkoitus pistorasialle... ehkäpä joku valaisin syttymään satunnaisesti niinkuin joku olisi kotona?

Mobiilisovellus on kyllä hirmu kätevä. SmartPlugien etäohjauksen lisäksi sillä voi kytkeä koko järjestelmän päälle jos se vaikka unohtui lähtiessä. Tai pois päältä jos huoltomiehen tms. täytyy päästä sisään. Jos saadaan etäohjattava älylukko, niin se on vielä kätevämpää.Lisäksi tuosta näkyy lämpötilat ja suhteellinen kosteus. Siihen olisi kyllä pieni parannus ehdotus; päivitysväli pitäisi olla nykyisen kuuden tunnin sijaan paljon lyhyempi.

Mainio ominaisuus on myös sovelluksen Push-ilmoitukset. Kunhan Pikkuraksaaja pääsee opin tielle, tuolla saa tiedon kotiin tulosta. Sovelluksesta näkee kenen avaimilla järjestelmää on käytetty. Ylipäätään on mukava tietää onko joku kotona vai ei. 


Kaiken kaikkiaan olemme varsin tyytyväisiä järjestelmään. Se tuo turvaa, mutta helpottaa myös arkea.

Jos kiinnostaa ja toimit nopeasti, ehdit vielä saamaan omasi tarjoushinnalla Verisuren sivuilta.

Elokuun Supertarjous

7 kommenttia:

 1. Teksti on törkeä mainos yritykseltä tseltään. Itselläni päinvastaisia kokemuksia järjestelmästä. Vaihdoinkin tämän paljon halvempaan kodinturvaratkaisuun, joita googlailemalla löytyy useita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten edellisessä postauksessa kirjoitin: " Tämä kirjoitus on siis sponsoroitu, mutta yritän pitää myyntipuheet ja turhat ylisanat poissa. Mahdolliset ongelmat kerron kyllä myös."

   Teksti ei siis ole yritykseltä itseltään, vaan ihan omasta kynästäni. Mainittakoon vielä etten ole ko. yrityksen palveluksessa tai muutenkaan sidoksissa siihen muuten kuin maksavana asiakkaana.

   Kirjoitus on toki sponsoroitu kuten mielestäni selvästi toin esille. Toin myös selkeästi esille ongelmat asennuksessa ja käyttöönotossa. Alkuvaikeuksien jälkeen ongelmia ei ole ollut. Keksiäkö niitä pitäisi?

   Olisi mukava kuulla millaisia ongelmia sinulla on ollut ja miksi niitä ei ole saatu ratkaistua.

   Halvempia ratkaisuja varmasti on, niin myös kalliimpia, parempia ja huonompia. Onneksi kukin saa valita sellaisen mitä tykkää.

   Anonyymiä, perusteetonta haukkumista ei oikein voi ottaa vakavasti.

   Poista
 2. Kokeileppa huvikseen minkälaisen vasteajan saat vartijalle.
  Ei taida edes puoli tuntia riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mistä sitten saa nopeammin? Puhelinsoitto tulee ainakin alle minuutin hälytyksestä ja sittenhän voi soittaa vaikka poliisit itse jos siltä tuntuu.

   Suurin hyöty tälläisestä järjestelmästä on varmaan ennaltaehkäisy ja että tietää esim. mennä suojaamaan paikat jos vaikka ikkuna on rikottu.

   Poista
 3. Minulla ei ole Verisurea eikä mitään muutakaan. Sinne ei hälytyksen tultua kaivata mitään vartijaa vaan poliisia tarvittaessa. Kamerahan ottaa kuvaa kun hälytys on tullut ja liikettä havaittu. Poliisi pärjää varkaan kanssa paljon paremmin kuin vartija.

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Hieno kuulla, että turvajärjestelmä on tuonut teille lisää turvallisuuden tunnetta. Meillä taloa vasta rakennetaan, mutta selvää on, että meille myös tulee turvajärjestelmä. Emme vielä ole vaihtoehtoja katsoneet, mutta täytyy alkaa selvittämään.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...