tiistai 28. syyskuuta 2010

Tyhjä reikä!

Harvoinpa sitä tulee maksettua tyhjästä niin paljon kuin nyt. Joka tapauksessa meillä on nyt tontilla 155 metriä syvä tyhjä reikä. Eikä edes porattaessa öljyä löytynyt. Kallio kyllä tuli vastaan kahdeksassa metrissä, joten teräsputkea meni kolmen metrin pätkissä yhdeksän metriä. Hommasta vastasi Tom Allen Oy ja urakkaan kuului myös porausjätteen kuljetus pois. Tuo sininen pömpeli lienee sitä varten.


Siihen teknisen tilan kulmille reikä tehtiin, onpahan lyhyt matka vetää putket maalämpöpumpulle.


LVI-tarjouksiakin on saatu; Ilmanvaihtotyöt urakkana koneineen ja tarvikkeineen lähes 10 000 €. Sisäpuoliset putkityöt urakkana 11 500 € ilman autotallia, lattialämmitystä (kuuluu maalämpöurakkaan) ja altaita. Hanat ja muut tarvikkeet sisältyvät. Sitten on tuntityötarjous, joka vaikuttaa huimasti halvemmalta...

2 kommenttia:

  1. Sama firma kuin meillä! Hienoa, että saitte reiän:). Ihan periaatteessa ovat hyvin tehneet hommansa, KUNHAN ovat ensin tulleet sitä tekemään. Työnjohto ei taida olla varminta heillä... Nimin. EDELLEEN odotellaan maalämpöä, keväällä tilattu ja aika monta kertaa hoputettu ja kyselty. Vesikaivon sentään saivat tehtyä, tosin hoputtamalla ja odottamalla sekin. Lattialämmitys oli ainut joka tuli vissiin ja ajallaan.

    Meillä tosiaan nuo työt tuntityönä, laskettiin että pitäisi säästää pitkä penni, varsinkin sähkötöissä.

    VastaaPoista
  2. Meillä kanssa ilmestyi tontille eilen 190m syvä tyhjä reikä. Nyt vaan toivotaan että pysyisi auki, kun oli sylkenyt ulos jossain 40m kohdalla kiveä. Jotain maasälpäkerroksia ilmeisesti menee meillä täälläpäin.
    Muutoinkin ollaan rakentamisessa aika samassa vaiheessa kuin teillä, joskin tarjoukset on ehditty jo pyytää valmiiksi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...