perjantai 1. heinäkuuta 2011

Hidasta, hidasta...

Kaiken maailman juhannusten, 60-v. päivien, sukulointien yms. kesänvieton lomassa on jotain saatu aikaiseksikin, vaikka blogissa on hiljaista ollutkin.

Timpurit ovat käyneet muutamana iltana tekemässä puuttuvia pikkujuttuja. Pukuhuoneen ja saunan pesuhuoneen välinen lasiliukuovi on nyt paikoillaan:


TV-/vierashuoneen liukuovet myös, kuvassa vain puolittain auki:


Olohuoneesta ja TV-/vierashuoneesta yli jääneet akustiikkalevyt asennettiin vihdoin vanhempien makuuhuoneen kattoon. Se oli sikäli erinomaisen mukavaa, että kun saatiin telineet pois niin pääsimme kasaamaan uuden sänkymme.


Myös yläkerran työhuoneen ovi on paikoillaan. Kahva vielä puuttuu koska olen hukannut sen jonnekin...


Itse olen askarrellut mm. kotiteatterin parissa. Vanhat kuvaputkitöllö, digiboksi, DVD-soitin ja monitoimikake saivat häädön ja tilalle tulivat Samsung UE46D6507 telkkari, Wbox HD2 digiboksi, Samsung BD-D5500 Blu-Ray soitin ja Logitech Harmony 700 kaukosäädin. Vanhat Panasonic video, Yamaha viritinvahvistin sekä Audio Pro kaiuttimet saivat vielä jäädä.


Meillä on siis Elisan kaapeli-tv ja telkkarin kuvanlaatu on mielestäni vallan mainio useimmilla SD-lähetyksilläkin. Blu-Ray soitin toimii myös hienosti sen mitä nyt on vähän kokeiltu. Uusi Wbox sen sijaan on vielä aika raakile. Välillä lähetys pätkii, välillä kanavat häviää yms. kivaa. Sääli, sillä laite on toiminnoiltaan muuten loistava sisältäen mm. hakusana-ajastuksen.

Talopakettia tilattaessa pyysimme tuohon kohtaan seinää (kyseessä siis ulkoseinä) tuen telkkarille, joten oli vaivatonta kiinnittää teline siihen. Kuten roikkuvista johdoista voi päätellä asennus ei vielä ole ihan valmis, sillä sopiva ratkaisu laitteille puuttuu vielä. Toiveena olisi lasiovellinen ja lukittava TV-taso tms., johon nuo kaikki mahtuisivat. Lukittavia ei vain tunnu löytyvän. Vinkkejä?

Työhuonetta on myös viritelty kuntoon lattian valmistuttua ja siellä on jo kirjoituspöydät ja kirjahylly paikoillaan, sekä tietsikka käytössä.

Keittiön puuttuvia oviakin odotellaan edelleen. Tai nyt ne kuulemma ovat jo tulleet myymälään, mutta vielä kun saataisiin asentaja käymään asentamaan ne paikoilleen.

Raivostuttavaa sen sijaan on se, että Lasistamo Oy ei ole pystynyt kuukaudessa toimittamaan kahta noin neliön kokoista peiliä lupauksista huolimatta. Kyseessä on siis putiikki, joka toimitti Puustellin kautta tilaamamme keittiön välitilan lasin. Kun niitä asennettiin, pyysin samalla tarjousta kylppäreiden peileistä ja saunan lasiseinästä.

Sain tarjouksen 18.5. Ilmoitin 19.5. että ottaisin pelkät peilit, koska lasiseinä oli heillä niin kallis. Kyselin toimituksen perään jatkuvasti ja 15.6. sain viestin jossa kerrottiin että eivät taida saada peilejä valmiiksi ennen juhannusta ja lupailtiin samalla asennusta juhannuksen jälkeen. Juhannuksen jälkeisenä keskiviikkona kyselin jälleen kerran peilien perään ja sain vastauksen että he ovat kiinni koko viikon. Jälleen lupailtiin toimitusta ensi viikolle. Tänään ilmoitin heille vähemmän kohteliain sanakääntein että pitäkää tunkkinne.

Joten jos tarvitset lasi- tai peilituotteita, niin kehotan välttämään erityisesti Lasistamo Oy -nimistä putiikkia. Tilasin peilit nyt Pika-Lasista Keravalta, jossa ne olivat lisäksi halvemmat ja toimitus ensi viikolla.

Raksapakukin on vielä kaupan ja nyt entistä edullisemmin! Osta pois!

8 kommenttia:

 1. Ei tarvitse ostaa lukittavaa. Riittää kun ostatte esim. Ikeasta sellaiset tarrakiinnitteiset klipsit, joilla ovet saa kiinni.Meillä on toiminut hyvin ja nyt kun lapset ovat 3v eivät enää availe kaappeja vaan ainoastaan jos haluavat laittaa jonkun muumidvd:n soittimeen. Lapsilla menee mielenkiinto aika nopeasti ohi ja sitten voi poistaa ne lukkoklipsit.

  VastaaPoista
 2. Hei.
  Mistä tilasitte lasisen liukuoven?

  VastaaPoista
 3. Emmi: lasiliukuovi tuli Jeld-Weniltä kuten muutkin sisäovet.

  VastaaPoista
 4. Talo Lahelaan ja muutama muukin blogi on bongattu TMRakennusmaailmasta!

  VastaaPoista
 5. Siis sorry - tarkoitin toki Koti Lahelaan-blogi ;)

  VastaaPoista
 6. Piti käydä heti kurkkaamassa teidän satiinilasiovea. Hyvin näyttää valo siivilöityvän läpi, se vähän meillä ajatuksena. Saattaa ehkä vähän olla turhan tyyris, mitä kustansi?

  VastaaPoista
 7. Lasiliukuovi taisi maksaa noin tonnin paikkeilla.

  VastaaPoista
 8. Tätä lasistamo - juttua oli surkuhupaista lukea. Meille laistamo-firma toimitti portaisiin teräskaiteet, lasit ja liukuovet. Suurin osa meni kohdalleen, mutta portaiden osia arvottiin useaan kertaan. Pyysin uusia osia ja tuotiin vääriä ja vielä kerran vääriä. Ei millään kaveri muistanut, mitä piti tuoda kun ei merkinnyt ylös. Ja yksi lasi väärinpäin. Uskomaton farssi niiden toimitus.... Tulihan se lopulta valmiiksi -kun ei itsellä ollut kiire ja itse asensin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...