torstai 16. kesäkuuta 2011

Viikon tapahtumia

Tahti on merkittävästi hidastunut muuton jälkeen. Osin siksi että timpureita ei ole enää juurikaan käytetty, osin siksi että muuton jälkeisen tavarakaaoksen setviminen on vienyt yllättävän paljon aikaa. Eikä se ihan vieläkään ole selvitetty. On myös pitänyt ottaa vähän rauhallisemmin ja olimmekin viikonlopun mökillä. Tosin sekin liittyi osin raksaan ja muuttoon, sillä veimme sinne peräkärryllisen tavaraa.

Jotain on saatu aikaiseksikin; Kristiina on jatkanut silikonin laittamista märkätilojen saumoihin ja vähän maalaillutkin. Arjen pyörittämisen, tavaroiden järjestelemisen ja Pikkuraksaajan vahtimisen ohella siis.

Eteinenkin on saatu raivattua suurimmista romuista ja siitä ei ole tainnut vielä yhtään kuvaa ollakaan, joten tässä yksi. Siinä siis ulko-ovi avattavine levikkeineen, kapea ikkuna ja vaatekaappi peiliovilla.


Itse olen jatkanut yläkerran työhuoneen lattialaminaatin parissa. Se on melkein valmis, enää puuttuu viimeinen seinän viereen tuleva kapea soiro, kun en enää illalla viitsinyt alaa häiritsemään naapureita sirkkelin ihanalla äänellä. Vähän hidasta tuo on ollut kun 2-v. "auttaa" parhaansa mukaan. Erikoisparketti.fi:stä saatu poistoeräkin riitti melkein. Bauhausista piti hakea vielä yksi laatikko lisää, mutta sittenkin se viimeinen kapea soiro pitää tehdä vähän kikkailemalla. Yksi lauta vielä tarvittaisiin, mutta sen takia ei viitsi ostaa koko laatikkoa. Kyseinen kohta tulee yläkerran työhuoneen varasto-/vaatehuoneen perälle, matalaan osaan joten yksi pontiton lyhyt sauma ei sieltä ikinä mihinkään näy.

Valaisimiakin on jo saatu kattoon muutamia. Eteiseen tuli kaksi yli viisi vuotta sitten 10 €:lla Ikeasta väliaikaiseksi ostettuja neljän halogeenispotin valaisimia. Ehkä ne vielä joskus vaihdetaan... Pikkuraksaajan huoneeseen löytyi rautakaupasta tällainen hauska kuu-ukko:


Teri-talon asentajat kävivät vielä korjaamassa pari reklamaatiokohdetta. Eteisen oven vieressä olevassa kapeassa ikkunassa (kts. kuva ylempänä) oli sellainen ongelma että sisäpuite ei mahtunut menemään kiinni. En tiedä mitä he sille tekivät, mutta nyt sekin toimii. Samalla korjasivat muuttotarkastuksessa ilmenneen lasiongelman vaihtamalla TV-/vierashuoneen sisäpuitteet ylhäältä alas ja päinvastoin. On kyllä hyvin sujunut yhteistyö Teri-talojen kanssa.

Puustellilta odotellaan edelleen muutamaa puuttuvaa ovea. Tehdas on ne jo kerran tehnyt, mutta kukaan ei tiedä missä ne ovat. Joten nyt tehdään uusia. Ei taida tulla ihan halvaksi Puustellille kun yhtäkin ovea tehdään nyt neljättä kertaa: ensimmäisessä oli reunalistan liimaus jäänyt vajaaksi ja lista irvisti. Toiseen oli jyrsitty upotetun vetimen kolo väärään paikkaan. Kolmas on kateissa ja neljättä tehdään nyt.

Odottelemme myös timpureita laittamaan liukuovet ja yläkerran ovi paikoilleen sekä asentamaan olohuoneesta ja TV-/vierashuoneesta ylijääneet akustiikkalevyt vanhempien makuuhuoneen kattoon. Omia hommia riittää senkin jälkeen vaikka kuinka pitkäksi aikaa.

Kustikin on vielä myymättä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...