perjantai 6. toukokuuta 2011

Kuvia portaista

Tässä lupaamiani kuvia valmiista portaista. Kts. asennusjuttu eiliseltä. Portaat ovat vielä likaiset ja pölyiset, mutta muuten juuri sellaiset kuin toivoimme, kevyen ja ilmavan näköiset.

Yleiskuva:


Yksityiskohta:


Vertaa tätä kuvaa yli vuosi sitten julkaisemaani "haaveilukuvaan":


Lasitkin vielä likaiset:


Siistiä työtä:


Joku kysyi edellisen kirjoituksen kommenteissa hintaa ja onko kaikki osat tulleet samalta toimittajalta.

Kuvan portaat maksoivat vähän vajaa 7000 € asennuksen kanssa. Se on tietysti paljon rahaa, mutta tarjous oli edullisin saaduista vastaavista. Lisäksi pitää muistaa että portaat on teetetty täysin mittatilaustyönä ja käsityön osuus on suuri. Hintaan vaikuttaa myös portaan rakenne ja koko, lasin (tai muun kaiteen) malli ja paksuus, askelmien materiaali yms. Halvin puuporrastarjous oli n. 3500 €, mutta eipä sellaiset oikein olisi sopineet talon tyyliin.

Taitotuote toimitti kaikki portaiden osat sekä asensi ne paikoilleen. He käyttävät varmaan alihankkijoita lasien ja puuosien osalta, mutta muuten koko toimitus tuli heiltä ja he vastaavat myös takuusta yms.

3 kommenttia:

 1. Portaat näyttävät todella hienolta!

  VastaaPoista
 2. Hienon näköiset portaat! Me saimme yli 3500 porrastarjouksia pelkistä moderneista ja simppeleistä puuportaista. Nyt kirvesmiehemme tekee ne alle 1000 + materiaalit.

  Ja tiedän että jälki on yhtä hyvää kuin puusepän, taitava kaveri.

  VastaaPoista
 3. Vautsi! Nättiä metallityötä (ainakin kuvista katelleen) tuollaista jaksaisi katsella omassa kodissaan kyllä. Ymmärrän kyllä hinnan, on tuossa mennyt tunteja. ja ilmeisesti ovat mittatarkat,kun asennus sujui nopeasti...

  Harmi, että on itsella niin hirveä korkeanpaikankammo, ei voi hetkeäkään edes pohtia lasikaiteita. Jäisi tulematta rappuset alas...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...