torstai 5. toukokuuta 2011

Edistystä ja viivästyksiä

Timpuri ei päässytkään tällä viikolla jatkamaan hommia. Toivottavasti pääsee ensi viikolla. Laatta-apu sai muut tilat valmiiksi, mutta eteinen on tekemättä kokonaan. Se ei ole iso homma, mutta hän ehtisi takaisin vasta kuun vaihteessa. Se on meidän kannaltamme liian myöhään, joten nyt yritetään kartoittaa muita vaihtoehtoja. Jos tiedät laatoittajan, jolla olisi puoli päivää aikaa, niin kerro ihmeessä. Sähköpostiosoite on tuossa vasemmalla.

Tässä pesuhuoneen shampoohylly:


Putkimies tulee ensi viikolla asentamaan hanoja yms. Ne on jo hankittuna ja eilen kävimme vaihtamassa yhden vääränmallisen oikeaan.

Tasoitukset ja maalaukset ovat myös hyvällä mallilla. Vain vanhempien makuuhuone on pohjamaalaamatta. Ja ullakkohuone on vielä tasoittamattakin. Pohja- ja kattomaalina on käytetty valkoista Tikkurilan Siroplast 2:sta, joka on siitä kätevää että se toimii myös pintamaalina. Osa seinistä on vielä ilman lopullista pintaväriä, mutta niitä voimme maalailla itsekin. Pääasia että pojat saivat tuon hankalan korkean tilan tehtyä. Katsotaan mitä muuta ehtivät vielä tehdä. Alla näkyy (huonosti) katon reunoilla olevaa valkoisen Siron ja seinällä olevan Herkkusienen ero.


Kiintokalusteisiin odotellaan vielä muutamaa ovea sekä astianpesukonetta. Uuni on jo paikoillaan, mutta siitä puuttuu teleskooppikiskot, joiden avulla uunipellin voi vetää ulos. Kuvassa uunin ja mikron välinen ulosvedettävä laskutaso raollaan.


Päivän paras uutinen on kuitenkin se, että portaat saapuvat tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...