tiistai 10. toukokuuta 2011

Vauhtia

Niin kiire on ollut että meinaa nämä tärkeimmät hommat (=bloggaaminen) jäädä tekemättä. Lauantaina siivottiin taas raksalla ja suojattiin portaat. Sunnuntaina vietettiin äitienpäivää ja avattiin samalla grillauskausi motivaatiokämpän pikkuisella pihalla.

Löysimme viime viikolla myös Laatta-apu II:sen, tuhannet kiitokset Villa Heddan Mialle!! Laatta-apu II aloitti lauantaina eteisen laatoituksen. Pientä haastetta siinä aiheuttaa alapohjan tarkistusluukku ja sen reunat. Hyvin laatoitus on kuitenkin lähtenyt edistymään:


Laattoja jää aika paljon yli ja vastaavasti laminaattia saimme edullisen, mutta vähän pienen 100 neliön poistoerän Erikoisparketista, joten päätimme laitattaa laatat myös vaatehuoneeseen. Jospa laminaatti sitten riittäisi paremmin.

Timpurit tulivat maanantaina taas jatkamaan ja nyt on jo akustiikkalevyt olohuoneen katossa:


Samanlaiset laitetaan vielä TV-/vierashuoneen kattoon. Sovimme vielä timpureiden kanssa että kiinnittävät myös märkätilojen kattopaneelit, koska meiltä loppuu muuten aika kesken. Lisäksi he asentavat vielä liesituulettimen ja koteloivat sen putken, sekä hoitavat terassien valuvalmistelut ja muutaman muun pikkujutun. Itse laitamme laminaatit lattiaan. Ne tulivatkin Erikoisparketilta eilen ja kannoinkin koko nipun saman tien sisälle.

Poikien tasoitus- ja maalausurakka lähenee myös loppuaan, ovat huomenna viimeistä päivää. Silloin on kaikki seinät tasoitettu ja vähintään pohjamaalattu. Maalailemme loppuja sitten itse.

Lasimestari käy tänään ottamassa mitat keittiön välitilan lasista ja se pitäisi tulla ensi viikolla. Putkimies tullee huomenna asentamaan vesikalusteita ja sähkärit aloittavat sähkökalusteiden asennusta torstaina.

Motivaatiokämpän loppusiivous on sovittu vieressä sijaitsevan Siivouspalvelu Amlan kanssa tehtäväksi 30.5., siihen ei enää oma motivaatio riitä. Sisäänmuuttotarkastus pidetään perjantaina 27.5. ja viikonloppuna muutetaan. Ainakin tavarat viedään vaikka muuttolupaa ei saataisikaan.

Jossain välissä pitäisi ehtiä myös siivoamaan uusi talo perusteellisesti ja pakata tavarat...

3 kommenttia:

  1. Vau! Hyvä te!! : )
    Muuttopäivä jo tiedossa...

    VastaaPoista
  2. Kiva, että saatoin olla avuksi! :)

    Hienolta näyttää. Ajatelkaa, teillä on kohta jo valmista! Ja meillä vasta tuskaillaan sen louheen kanssa...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...