maanantai 15. marraskuuta 2010

Sisätyöt käynnistyivät

Mökkeilyt on taas vähäksi aikaa mökkeilty ja isänpäivä vietetty. Kiitos onnittelijoille!

Raksalla työt alkoivat tänä aamuna. Piha oli taas lupaavasti autoja täynnä. Mitenköhän tämä vaihe sujuu Espoon 385 neliön tontilla, kun meillekkään ei meinaa mahtua? Kuvasta puuttuu vielä timpureiden kolmas auto sekä Kusti. Mikä siinä muuten on että kuvani ovat aina vinossa?Paikalla oli timpuriporukka oikein neljän miehen voimin. Vastapainoksi ovat sitten taas joitain päiviä kokonaan poissa toisilla työmailla. He aloittelivat telineiden pystytyksellä sisälle, jotta pääsevät katon villoituksen kimppuun. Myös LVI-urakoitsija aloitteli viemäreiden paikkojen merkinnällä. LVI-suunnittelijakin tuli käymään ja tutkimaan ilmastointiputkien ja venttilien paikkoja.Tämähän alkaa näyttämään oikealta työmaalta! Vaan on sitä odotettukin...

Sopivasti tontilla ollessani posti toi keskuspölyimuritoimituksen ja sain sen talteen. En uskaltanut jättää sitä työmaalle, kun vielä ei saa mitään paikkaa lukkoon. Teri oli toimittanut myös muutaman puuttuvan ikkunapellin ja lattiastyroksit ovat tulossa.

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä tosiaan olevan äksöniä tontilla. Tämä vaihe on varmaan mukava rakentamisessa, kun sisätyöt lähtevät vauhdilla käyntiin.

    VastaaPoista
  2. Tuo on hieno vaihe! Muutoksia näkyy ihan jatkuvasti, ja se on ollut ainakin meille henkisesti tärkeää rakentamisen aikana.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...