tiistai 16. marraskuuta 2010

Yläpohjan eristystä

Mukavasti ovat työt lähteneet käyntiin. Noin neljäsosa katosta on villoitettu kuvassa näkyvään vaiheeseen. Eli siellä on tuulensuojalevyn lisäksi 150 + 150 + 100 milliä villaa ja höyrynsulku. Tuohon tulee villaa vielä 50 mm lisää ennen sisäkaton verhousta.


Myös putkityöt ovat menossa, putkivetoja tulee ontelolaatan läpi jo ainakin vessaan, pesuhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen. Ja reikiä on enemmänkin.

Teknisen tilan ja kodinhoitohuoneen ovet ovat jo paikallaan. Pääoven paikalle asennetaan väliaikainen raksaovi, joka saatiin vastaavalta työnjohtajaltamme tänään illalla, joten se asentunee huomenna. Terassille johtava lasiseinä / liukuovi tilattiin Profin Oy:ltä. Malli on Clear Design SD A, joka näyttää tältä:

Kuva: Profin Oy

Karmit ovat ulkopuolelta samaa tumman harmaata kuin ikkunanpielet ja ovet, ja sisältä valkoiset. Hinnoista kiinnostuneille tiedoksi että tuollaisen kustannus rahteineen on kolmen tonnin kieppeillä.

Terin kustantamat talon lattiaeristeet, autotallin villat ja jäykistysvanerit ovat saapuneet. Nyt pähkäillään ostetaanko Teriltä tiivistyspaketti 350 eurolla. En tiedä vielä mitä kaikkea se sisältää, mutta ilmeisesti tiivistysteipit ovien ja ikkunoiden karmien tiivistykseen ainakin.

3 kommenttia:

  1. Kannatta kysäistä tiivistysteippejä myös www.tiivistalo.fi. Veikkaisin, että sieltä saa halvemmalla. Meillä maksoi n. 200€ teipit+tarvittavat liimat. Ja suosittelen kyllä laittamaan, tuolla saa helposti parannettua talon tiiveyttä huomattavasti.

    VastaaPoista
  2. Tiivistalo ilmoitti ettei heillä ole kuluttajamyyntiä ollenkaan. Kävi myös ilmi että Terin paketti sisältää juuri noita Tiivistalon tuotteita. Ja että niitä saa myös Puukeskuksen kautta.

    VastaaPoista
  3. Eristystyöt täydessä vauhdissa. Tsemppiä projektiin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...