perjantai 19. maaliskuuta 2010

Ja voittaja on...

Tänään alkuillasta blogin kävijälaskuriin (ihan sivun alareunassa) pyörähti tasaluku 5000! Jos siitä saisi palkinnon, onnellinen voittaja olisi joku Elisan asiakas Turusta. Onnea!

Blogi avattiin 26.11.2009, eli se tekee keskimäärin reilusti yli tuhat kävijää kuukaudessa. Mainittakoon että omat käynnit ei tuossa luvussa näy. Suurin kävijämäärä yhden vuorokauden aikana oli tasan 200 kpl ja se oli toissapäivänä, edellisillan Keittiö-kirjoituksen jälkeen.


Aika yllättävää ja tietysti kivaa, että täällä näinkin paljon väkeä liikkuu. On paljon mukavampi kirjoitella näitä juttuja kun joku niitä lukeekin. Vielä kun saataisiin vaimokin kirjoittamaan useammin. Joka tapauksessa iso kiitos kaikille kävijöille ja erityisesti kommentoijille!

Kommenttien ohessa laskurin lokeista voi päätellä että aika paljon täällä käy kanssabloggaajia ja -rakentajia. Se ei tietysti ole kovin yllättävää. Onnea vaan kaikille omiin projekteihin! Suurin osa kävijöistä päätyy tänne omien kirjanmerkkien tms. kautta. Iso osa tulee Blogilista.fi:n kautta, jossa olemme tätä kirjoitettaessa luetuimmat listalla sijalla 377. Kolmanneksi suosituimpana reittinä tänne on linkit muissa blogeissa.

Hauskin hakulauseke jolla Googlesta on tänne päädytty on: "naapurin tontille rakentaminen". Mitähän siellä on suunniteltu...? Suosituimmat ovat "koti lahelaan" ja "talo täplä". Aika moni on löytänyt tiensä Googlesta tänne myös arkkitehtimme, rakennesuunnittelijamme tai vastaavan työnjohtajamme nimellä. Toivottavasti se tietää heille lisää töitä, koska kaikkia voimme lämpimästi suositella. Pisimmältä tulleet vieraat ovat olleet Meksikosta ja Australista, terveisiä vaan sinne! Teillä ei taida olla ihan yhtä paljon lunta kuin täällä.

Tämä tilastoista, kirjoitetaan seuraavaksi taas asiaa.

3 kommenttia:

 1. Ja vaimo kiittää miestään blogin aktiivisesta päivittämisestä ja yrittää nopeuttaa omaa päivitystahtiaan.:) Mennäänkö ulos syömään ihan tätä juhlistaaksemme? Pusu.

  VastaaPoista
 2. Aika hyvin olet blogiasi onnistunut markkinoimaan. Oma blogi on ollut pystyssä elokuusta lähtien, ja vasta meni 3000 lukijaa rikki. Tosin blogiini ei ole ollut linkkejä tai mainosta kuin Luja Kivitalojen sivuilla (ja joillain foorumeilla taisin siitä mainita), joten Googlen kautta on suurin osa sivuille päätynyt. Se on ihan hauskaa lukea logeista mitä kautta ihmiset ovat sivulle päätyneet, ja varsinkin millä hakusanoilla. Omia parhaita osumia mitä nyt tulee mieleen on "leijuva takka", "Ulkona vesi jäässä", ja loistava rakenneratkaisu "betonielementti puu talo" :D

  Hesarin etusivulla oli mainos meidän sunnuntaiseen taloesittelyyn, ja nyt kun katso logia, niin veikkan että sekin on saanut ihmiset googlettamaan kun on haettu mm. "taloesittely 21.3" ja meidän osoitteella.

  VastaaPoista
 3. Ai se oli teidän talo! Kiinnitti huomiota, kun TaloCenterin Sinikan nimi oli siinä. Olemme hieroneet hänen kanssaan Herrala-tarjousta...
  Vois tulla muuten piipahtamaan, mutta on jo sovittu niin paljon muuta ettei ehdi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...