perjantai 26. maaliskuuta 2010

Keittiökilpailutusta, osa 2

Isku-keittiöiden / Liedenpaikan myymälä sijaitsee Iskun huonekalumyymälän perällä ja mallikeittiöitä on jonkin verran esillä. Tosin Iskun valikoima tuntui olevan muita hieman suppeampi. Keittiösuunnittelija oli tehnyt ensitapaamisen perusteella lähes valmiin suunnitelman, joka oli tosi hyvä. Tapaamisessa suunnitelmaa vielä vähän hierottiin ja sitä oli mukava seurata tietokoneen toiselta näytöltä. Palvelu oli myös oikein hyvää ja tarjous saatiin samantien. Muutenkin Iskusta selvittiin kokonaisuudessaan nopeimmin.

Keittiömaailman myymälä ja esillä olevat mallikeittiöt olivat kilpailutukseemme osallistuvien laajimmat. Samaten valikoima. Suunnittelutapaamisessa totesimme ettei keittiösuunnittelija ollut kovinkaan paljoa tapaamiseen varautunut. Ensitapaamisella suunnnittelijan tekemistä muistiinpanoista ei ollut mitään hyötyä, vaan kaikki asiat käytiin uudelleen läpi. Keittiö suunniteltiin siltä istumalta alusta loppuun, samalta tietokoneen näytöltä seuraten. Keittiöstä tuli ihan hyvä ja pidimme siitä. Palvelu oli asiallista, mutta jotenkin vähän "liukuhihnamaista". Tarjous tuli myöhemmin sähköpostilla.

Puustellin myymälä oli joukon pienin ja meitä palveli kilpailutuksen ainoa mies. Valikoima oli kohtuullinen, mutta meitä miellyttävä. Suunnittelutapaamisessa suunnittelija otti ylivoimaisesti parhaiten selvää toiveistamme, tavoistamme ja taustoistamme, kysyi sellaisiakin asioita joita emme itse olleet edes osanneet ajatella. Hän esitti ideoita ja kysyi meidän mielipidettämme niistä. Suunnittelija myös perusteli omat ajatuksensa hyvin. Valitsimme materiaalit, koneet ja tarkensimme vielä toiveitamme. Sovimme seuraavan tapaamisen jossa suunnittelija sitten esitteli suunnitelman ja tarjouksen. Valmis suunnitelma oli kilpailutuksen harkituin, viimeistellyin ja loppuun asti mietitty. Siinä oli huomioitu toiveemme parhaiten ja käytännöllisiä pikku juttuja oli siellä täällä. Paria yksityiskohtaa vielä säädettiin. Palvelu oli henkilökohtaista, mutkatonta ja suoraan sanoen loistavaa. Puustelli tarjosi ainoana kahvitkin.

Domuksen myymälä oli uusi ja hieno. Mallikeittiöt olivat upeita ja valikoima vähintäänkin riittävä. Esillä oli myös ikkunoita ja ovia, jotka myös kiinnostivat. Suunnittelutapaamiseen suunnittelija oli tehnyt valmiiksi jopa kaksi toisistaan poikkeavaa ja oikein hyvää suunnitelmaa. Niistä valittiin toinen, jota tutkittiin tarkemmin. Muutamaa pientä muutosta myöhemmin suunnitelma oli yksi parhaista. Tarjous saatiin kaappien osalta, koneiden kampanja oli juuri loppumassa ja uutta ei ollut vielä julkistettu. Palvelu oli muuten mallikasta ja mukavaa.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...