keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Stairway to heaven?

Tarvitsemme talo Täplään myös portaat. Portaat tulevat sijaitsemaan "paraatipaikalla" olohuoneen peräseinällä, josta ne vievät yläkerran työhuoneeseen tai hienosti sanottuna studioon (kts. pohjakuvat tuolta Suunnitelmat-sivulta). Koska ne tulevat niin näkyvälle paikalle ja ovat sisustuksellisesti melko hallitseva elementti, haluaisimme niiden olevan talon henkeen sopivan modernit sekä sirot ja ilmavat. Tämä rajaa melkolailla automaattisesti kaikki perinteiset puuportaat pois. Mikä on ikävää, koska sellaiset olisivat varmaan edullisempia. Miksi kaikki mistä me tykätään on niin kallista?

Joka tapauksessa haemme enemmän jotain tämän tyylistä:


Tarjouksiakin on jo pyydetty Canti-portaan lisäksi CaavaltaLänsiportaalta, Metallityö Risto Juutistenaholta, Steelprolta ja Taitotuotteelta. Jos tiedät vielä jonkun muun tai voit jopa suositella jotain, kerro ihmeessä!

1 kommentti:

  1. Ihanan näköiset raput! Meilläkin teräsrakenteinen rappu olisi unelma, mutta veikkaan, että se hinnan takia jää hankkimatta. Onneksi meille on tulossa perinteisemmät portaat, joten ihan siistit semmoiset saadaan myös puusta = edullista. Sen sijasta kyllä tuommoiset laminoidut lasikaiteet olisivat makeet - ehkä niihin kuitenkin satsattaisi...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...