perjantai 28. maaliskuuta 2014

Messulippuja

Helsingin messukeskuksessa on taas neljän päivän ajan tarjolla näkemistä ja kokemista niin pihan, talon, mökin kuin sisustuksen laittajille.


Ja sinne tekisi mieli? Anna meidän auttaa. Koti Lahelaan -blogi on tietysti auttamattoman myöhässä, mutta lahjoittaa kahden pääsylipun paketin Kevätmessuille (arvo yhteensä 32 €). Liput sponsoroi Teknos.

Jos haluat messuille, kommentoi tämän tekstin alle miksi juuri sinun pitäisi ystäväsi kanssa päästä messuille.

Lippupaketti jaetaan seuraavilla säännöillä:
 1. Kirjoita kommenttikenttään hauska perustelu (tai lahjo tuomari) ja muista jättää myös sähköpostiosoite tms. yhteystieto.
 2. Tuomarina toimii blogin pitäjä.
 3. Tuomari valitsee täysin mielivaltaisesti hihityttävimmän perustelun, houkuttelevimman lahjontayrityksen tai parhaan kaverinsa.
 4. Jos osallistujia on kolme (3) tai vähemmän, lippupaketti arvotaan.
 5. Säännöistä ei voi valittaa. Tai voi, mutta sitä ei huomioida.
Osallistu viimeistään maanantaina 31.3.2014 klo 12:00. 
Voittaja valitaan heti sen jälkeen ja otan yhteyttä lippujen toimitustavasta.

Jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi saada messuliput, osallistu myös Piha Lahelaan -blogin arvontaan. Siellä on asiallisemmat säännötkin.

4 kommenttia:

 1. Oioi, kokeilenpa onneani!

  Liput tulisivat enemmän kuin tarpeeseen, sillä kovasti kaipailtaisiin meidän projektiimme kaikenlaisia tykötarpeita, tärkeimpina kuitenkin kylmäkoneet (että saadaan oluet kylmään ja marjat pakkaseen), pyykkikone ja kuivausrumpu (että pääsee pyykkäämään ja kuivamaan elämän jälkiä), sekä kiuas. En usko että kiukaan tarvetta tarvitsee suomalaiselle perustella.

  Pihaakin pitäisi saada myllättyä ja kyseisillä messuilla on kovasti tarjolla sitäkin alaa ja alan osaajia, kun meillä ei kumpikaan ole alan osaaja.

  Jos lykästää, voi ottaa yhteyttä marcie_87(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Heh, nyt oli kyllä sopivan häröt säännöt :P Millähän tuomari mahtaa olla lahjottavissa?
  Jos mä muutes voittasin, tarvitsisin vain yhden lipun.
  Säpo on profiilissa, jos asiaa tulee.

  VastaaPoista
 3. Pahoittelut pienestä viivästyksestä, palkkatyö häiritsee some-elämää.

  Enivei, lippupaketin voittaja on selvillä. Koska sääntöjen mukaan lippupaketti arvotaan osallistujia ollessa vähemmän kuin kolme eikä tuomarin paras kaverikaan ollut lähettyvillä, suoritin arvonnan.

  Arvonta suoritettiin virallisen valvojan ulottumattomissa, jotta tuomaripeli pääsisi oikeuksiinsa.

  Kunniakkaan toisen sijan arvonnassa voitti Hiipi. Hiipi vihjaili tuomarin lahjonnasta ansiokkaasti, mutta viimeistely jäi vajaaksi. Sopiva lahjus olisi ollut esim. Ferrari, maailmanympärimatka kahdelle tai kuu taivaalta. Valitettavasti toisesta sijasta ei ole luvassa palkintoa, mutta onnea sinne!

  Kovassa kisassa toiseksi viimeiseksi tuli Maria, joka oli huolissaan oluen lämpötilasta (viis marjoista). Asian tärkeys huomioon ottaen on vain oikeus ja kohtuus että Maria pääsee messuille hieromaan kauppaa kylmäkoneista ja muista oluen jäähdytykseen ja nauttimiseen tarpeelllisista asioista. Lippupaketti menee siis Marialle. Onnea voittajalle!

  VastaaPoista
 4. Huikeeta, kiitoksia! Toinen sija kilpailussa on unelmienitäyttymys!

  Ihailen suunnattomasti tuomarin ylläolevaa viestiä, joka on julkaistu hetkellä 13.37! Sen komeampaa ajanhetkeä ei olekaan!

  1337 ftw lol omg!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...