torstai 26. elokuuta 2010

Raksa-biili

Talo Täplä sai tänään nimensä veroisen raksa-biilin. Tai jos ei ihan täplä niin läiskä ainakin, väriläiskä. Nettiautosta löytyi tuollainen, paras neljästä koeajetusta. VW Transporter vuosimallia 1999, 1,9 diesel, pariovet takana ja liukuovi molemmin puolin. En tiedä onko tuo Postin vanha, mutta ohjaus ainakin on vasemmalla. Saas nähdä tuleeko ihmiset paljon kyselemään postejaan... Mutta eiköhän tuolla kelvanne kuskata raksatarpeita ja kulkea töihin. Parempi kärry jää Kristiinan ja pikkuraksaajan käyttöön. Raksa-biili tulee myyntiin keväällä, joten pidä mielessä jos tarvetta ilmenee. Ja tööttää jos tulee vastaan!

Raksa-biili

Tontiltakaan ei maltettu pysyä poissa ja siellähän oli Jussi kavereineen paiskimassa töitä:

Perustusten tekoa

Varma-perustuksella on tuollaisia valmiita vesivaneri-lauta "seinämiä", jotka pystytetään routaeristyksen päälle, lisätään raudoitus väliin ja sitten valetaan sokkeli. Kai. Enhän minä näista mitään tiedä, mutta kätevältä tuo näytti. Ja rautaakin näyttää olevan omiksi tarpeiksi ainakin.

Lisää perustusten tekoa

Homma hoidossa siis.

3 kommenttia:

  1. Raksa-auto on kyllä hyvä olla olemassa! Komeen värinen on! :D Me myytiin pois ykköspirssimme, ja ostettiin kolmospirssi. Kakkosauto on edelleen kakkosen tasolla koska ei se niin hyvä ole että sitä voisi ykkösautoksi sanoa. :D Mutta siis vanha farmari-Volvo ostettiin raksa-autoksi ja nyt sen jo parin kuukauden jälkeen näkee, että ihan kiva että on olemassa auto jossa voi huoletta istua likaisena ja kuskata raksatavaroita. Auto on kyllä jo aika räjähtänyt sisältä. :D Ja tuolla teidän autolla pystyy jo yhtä sun toista isompaakin tavaraa kuljettamaan.

    VastaaPoista
  2. Ei olisi raksa-auto ollut huono hankinta täälläkään. Me päätimme pärjätä isolla arkiautollamme ja aikamoisessa kuosissahan se välillä on. :) Vielä kun on vaalea sisustus niin avot. Onneksi likaisimpien takapuolien alle on suojia ja tavaratilassakin vielä erillinen matto. Mutta mutta... Kyllä sitä välillä masentuneena katsoo ja surkuttelee. :D

    VastaaPoista
  3. Mekin ostimme raksa-auton, ja kun vielä muutenkin kakkosautoa tarvittiin, niin olihan loistava homma. Paku sekin. Ja on se kiva, kun ei tarvi niin pölystä ja hiekoista välittää.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...