tiistai 31. elokuuta 2010

Pohjakatselmus ja perustusten jatkoa

Pohjakatselmus oli tänään aamulla. Eipä siinä ihmeempiä, todettiin muuttunut korko sopivaksi ja että perustukset näyttää hyviltä. Luovutettiin myös paalutuspöytäkirja ja sain kuulla että Heimo Tamminen oli tapansa mukaan lyönyt paalut erittäin tarkasti kohdilleen. Vastaava mestarimme kiitteli myös Maarakennus Elgiä ja Varma-perustuksen kavereita hyvästä työstä, mikä oli tietysti ilo kuulla.

Talon sokkelimuotteja oli alettu jo purkaa ja pari pientä kauneusvirhettä kuitenkin ilmeni: yksi salaojakaivo on hitusen väärässä paikassa ja pari alapohjan tuuletusaukkoa samoin (jäävät terassin alle), mutta homma hoituu pienellä säädöllä.

Sokkelimuottien purku käynnissä
Tuohon valmiin valun sisemmän muotin väliin jää hieman matalammalla oleva kohta, jonka päälle ontelolaatat lasketaan. Ja valun päälle tulee vielä pari varvia harkkoja.

Autotallin sokkelia oli myös ryhdytty tekemään. Talon tuulettuvasta alapohjasta poiketen talliinhan tulee reunavahvistettu laatta.


Autotallin sokkelimuotit rakenteilla
Nuo pitäisi olla valmiina ensi viikolla ja loppuviikosta maanrakennusurakoitsija tulee kaivelemaan ja tasoittelemaan loppuja. Parin viikon kuluttua pitäisikin sitten tulla ontelolaatat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...