sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Viikon kuvat

Huh.. onpahan ollut viikko! Itse olen rynnännyt aamuvarhaisella raksalle ja myöhään iltapäivällä on tehty Kristiinan kanssa vaihto lennosta. Hän on urakoinut sitten aamuyöhön. Montaa sanaa ei olla ehditty vaihtamaan, mutta paljon on saatu aikaiseksi.

Mutta on siellä muitakin käynyt, LVI-urakoitsija kävi tekemässä vielä viimeiset jutut. Yksi IV-venttiili vaihdettiin kun vahingossa tuli vääränlainen, liesituuletin saatiin paikoilleen yhteistuumin, keittiön hana on nyt paikoillaan ja astianpesukone kytkettiin ja koekäytettiin. IV-mittaus ja säätö on myös tehty, mutta ilmanvaihtokone sammutettiin vielä ettei turhaan imetä sitä täyteen pölyä.

Terawatt jatkoi sähköasennuksia ja ne ovat nyt lähes valmiita. Pari valaisinta vielä puuttuu ja muutamasta valaisimesta lamppu, mutta muuten on aika valmista. Sähköt on kytketty ja onkin ihanaa kun saa sähköä töpselistä ja kiinteistä valaisimista valoa. Ovikellokin toimii! Ensi viikolla saataneen loputkin valot toimimaan ja tehtyä mittaukset. Ulkovalaistus ja autotallin sähköt jäävät hamaan tulevaisuuteen.

Puustellin kalusteasentaja kävi asentelemassa puuttuvia kahvoja, mutta eteisen peilikaapistoa ei vielä saatu kokoon kun ilmeni pieni mittavirhe. Sekin järjestynee ensi viikolla, samoin kuin vielä puuttuvat muutamat ovet. Puustellin kautta tilattu keittiökaapistojen välitilan lasi asennettiin myös. Lasistamon kaverit kävivät sen asentamassa ja tilasin heiltä samalla myös peilit vessoihin.

Sitten niitä kuvia. Kristiina maalasi pukuhuoneen yhden seinän samalla punaisella kuin olohuoneen tehosteseinänkin. Muut seinät ovat vastaavasti Herkkusientä. Seinään asennettiin Sentakia Oy:n sähkötoiminen pyyhekuivain, samoin kuin pikkuraksaajan kylppäriin.


Kristiina on maalannut myös eteisen, makkarin, TV- / vierashuoneen, pukuhuoneen ja tasoittanut piippua. Sen lisäksi siis että on suojannut, siivonnut ja järjestänyt sotkemiani paikkoja. Ja onki muovipussinkin pois liesituulettimen hormista...

Keittiössä liesituuletin paikallaan mutta vielä suojattuna:


Vaatehuone maalattu ja jalkalistoja vailla. Ja nuo makuuhuoneen seinät ei tosiaankaan ole siniset, iPhonen kameran valkotasapaino vaan teki temput, samoin kuin ilmeisesti kuvaajan tasapainoaisti kun taas on kuva noin pirun vinossa.


Keittiössä Grohen Zedra hana ulosvedettävällä suihkuputkella ja astianpesukonehanalla / -liitännällä. Välitilan lasikin asennettu. Stalan ComboMax tiskipöydän altaassa yksi iso allas ja minikokoinen valutuskaukalo, sekä nupista kääntämällä avautuva ja sulkeutuva pohjaventtiili.


Ullakon halpislaminaatin ja jalkalistat sain asennettua ja sitten oli vuorossa Erikoisparketti.fi:n toimittama Parador-laminaatti. Aloitin makuuhuoneesta:


Jonka sain valmiiksikin:


Sitten vuorossa oli TV-/vierashuone joka sekin valmistui ja tänään aloitin olohuonetta:


Teen tuosta laminaatin asennuksesta oman juttunsa, kunhan saadaan kaikki valmiiksi. Täytyy kuitenkin nyt jo kehua Erikoisparketti.fi:n palvelua: aiemmin ostamamme laminaatti säilytettiin heidän varastossaan ilmaiseksi kunnes sitä tarvittiin. Paradorin omat jalkalistat väli- ja päätypaloineen, sekä kuvissakin näkyvät askeläänieristeet toimitettiin pikavauhtia vaikka emme muistaneet tilata niitä ajoissa.

Suuri kiitos myös omalle esimiehelleni Jarkolle sekä työnantajalleni, jotka joustavat taas erinomaisesti. Sain siis siirrettyä toisenkin kesälomaviikon ja pidän sen ensi viikolla. Se tulee tarpeeseen, sillä hommia on vielä todella paljon jäljellä...

7 kommenttia:

  1. Teillä ollut varmasti raskas, mutta antoisa viikko. Ei ole enää paljoa, kun saatte hetkeksi hengähtää. Tsemppiä loppurutistukseen! :)

    VastaaPoista
  2. Hei,

    onko tuossa pyyhekuivaimessa siis sähköjohto joka lähtee pistorasiaan? Kun kuvassa ei näy? Vai onko johto piilotettu jotenkin seinän sisään?

    VastaaPoista
  3. Kuivaimien asennus huomioitiin jo sähkösuunnittelussa ja niinpä sille tulee seinän sisästä johto. Itse kuivain voidaan asentaa joko piilojohdolla tai suoran tavalliseen töpseliin.

    VastaaPoista
  4. Moi,

    kiitos Harri. Vielä rautalangasta vääntäen, onko kuivaimessa onn/off -kytkin, josta kuivain laitetaan tarvittaessa päälle vai kuinka?

    VastaaPoista
  5. Juu, kuivaimessa on on/off - katkaisija.

    VastaaPoista
  6. Onnea uuteen kotiin!

    -Hanna

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...