lauantai 22. tammikuuta 2011

Tilannepäivitys ja siivousta

Oikeastaan joulun jälkeen kaikki aika on mennyt johonkin muuhun kuin raksaamiseen. Tänään pääsimme vihdoin hetkeksi raksalle siivoamaan. Autokatos oli täynnä roskaa ja saimme sitä vähän setvittyä. Pitäisi vaan ehtiä tuo perävaunu käydä tyhjäämässä välillä. Sitä ennen se pitää kaivaa tuolta hangesta. Mutta siitäkään ei ole hyötyä ennenkuin saadaan aurausurakoitsija piipahtamaan. Talvifani Kristiinakin sanoi jo tänään että saisi tämä lumentulo riittää. Sitä en olisi uskonut häneltä kuulevani.


Sisällä työt etenevät paremmin. Aiemmin mainittu keittiön ja olohuoneen välisen aukon seinän lasku on tehty, kuten kuvasta näkyy. Levytykset ovat jatkuneet ja osa vaneroiduistakin seinistä on jo levytetty, samoin työhuoneen ja ullakon lattiat.


Sähköt on periaatteessa siinä kunnossa että seuraavaksi Terawatt tulee asentamaan pistorasioita ja katkaisijoita. LVI-urakoitsija jäi nyt lomalle, mutta ehti sitä ennen vielä käydä asentelemassa hanakulmia valmiiksi, niin ei jää timpureiden hommat siitä kiinni. Jeld-Wenin sisäovitoimitusta on vähän säädetty Teri-Talojen kanssa. Tilausvahvistuksessa oli pari virhettä ja halusimme itse muutaman muun muutoksen. Hyvin kyllä taas toimii yhteistyö talotehtaan kanssa, ei tullut ongelmaa tuostakaan.

Sisustusasiat ovat muutenkin jo alkaneet tulla ajankohtaisiksi ja värejä, tapetteja yms. on mietitty hiki hatussa. Keittiötoimitus ja asennus on sovittu viikoille 14-15 ja sen ollessa periaatteessa ihan viimeisiä hommia yrittänemme muuttaa pääsiäisen ja vapun välisellä viikolla! Tuota ei kyllä varmaaa pitäisi sanoa ääneen...

Muuttovaiheessa talo ei kyllä tosiaankaan ole vielä valmis, autotallista ja pihasta puhumattakaan, mutta siitä on helpompi jatkaa sitten itse kun on paikan päällä valmiiksi eikä puolen tunnin ajomatkan päässä. Ja säästöäkin tulee toista tonnia joka kuukausi mistä ei tarvitse maksaa vuokraa motivaatiokämpästä.

4 kommenttia:

  1. Aijai, vaihdetaan rojekteja! Mulla on mietinnässä sisustukset, mutta itse rakentaminen vähän vähemmän.
    : )
    Vappu tulee... tehän muutattu ihan just ja kohta!

    VastaaPoista
  2. Motivaatiokämppä... :))
    Tuohan näyttää sisältä jo ihan talolta, teillä alkaa olla takakaarre kohta suoritettu ja suoranpätkä maaliin.

    Teillä oii ilmeisesti JeldWen talotoimittajan kautta, katseltiin saman toimittajan sisäovia. Eivät näyttäneet ollenkaan huonoilta.

    VastaaPoista
  3. Juu, Jeld-Wenit tulee Teri-Talojen kautta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...