tiistai 12. lokakuuta 2010

50000

Lupasin aiemmin palata tilastoihin vain jos laskuriin tulee 50000 hittiä täyteen. Itse en oikein jaksanut siihen uskoa ja että se tapahtui jopa ennen talopaketin saapumista on aika uskomatonta. Suuri kiitos kaikille lukijoille! Erityiskiitos myös kaikille kommentoijille sekä sähköpostilla yhteyttä ottaneille! Viestejänne on aina mukava lukea.

Kävijämäärä on tasaisesti noussut, mitä nyt kesällä oli vähän hiljaisempaa. Sivulatauksia on tällä hetkellä keskimäärin noin 350 päivässä ja suurin määrä sivulatauksia per päivä oli sattumalta synttäripäivänäni, 473 kpl.


Firefox (41%) ja Windows (83%) jyräävät kävijöiden selaimina ja käyttöjärjestelminä. Suurin osa liikenteestä tulee kävijöiden suosikeista tai suoraan osoiteriville osoitteen naputtamalla. Seuraavaksi suosituimpana reittinä ovat Google, Blogilista sekä muut blogit. Niistä suosituimpina ovat Herrasväelle Kartano, Talo Värjölä sekä Projekteista isoin. Suosituin yksittäinen teksti on tuo Suunnitelmat-sivu. Mainoksista kerrottakoon sen verran että niitä on klikattu 114 kertaa ja tuloja on vähän vajaa 34 euroa. Joten ei tässä rikastumaan pääse.

Se tilastoista, seuraavaksi jännitetään tuleeko 100000 hittiä ikinä täyteen!

Tontilla työt ovat jatkuneet autotallin kimpussa. Peltikatetta varten on asennettu ruoteita ja sivujen räystäät näyttivät myös aika valmiilta eilen illan pimeydessä. Kateasennus on lähipäivinä ja luultavasti raksalle saadaan myös sähköä tällä viikolla, jos Fortumin alihankkija on aikataulussaan.

Talopaketti sen sijaan on myöhässä. Tätä kirjoittaessa odottelen juuri tietoa siitä kuinka paljon. Blogiin johtaneista Google-hakujen hakusanoista ja sähköpostiyhteydenotoista päätellen emme ole ainoa Teri-Talojen asiakas jolla talopaketti on myöhässä. Ainakin Hausjärven ja Haminan suunnalta moisia hakuja on tullut ja Savossa yksi talo tulee olemaan vähintään viisi viikkoa myöhässä. Ja tuntuupa joillakin muillakin talotehtailla olevan vähän samanlaisia ongelmia. Tsemppiä vaan kaikille odottajille!

4 kommenttia:

  1. Heh, varmaan aiheutankin sivuillesi paljon käytejä, koska käytän hyväkseni kattavaa listaasi muista blogeista, kiitos siis siitä! Terveisin "herrasväelle kartano"

    VastaaPoista
  2. Onnea 50000:n rikkoutumisesta. Luulisi, että seuraava virstanpylväskin tulee täyteen jossain vaiheessa :)

    Teidän sivustonne tuo puolestaan meille kävijöitä paljon, joten kiitos siitä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...