tiistai 12. tammikuuta 2010

Mainoksia

Kun tuon Statcounterin kävijälaskurin mukaan tätä blogia oikeasti joku muukin lukee, niin ajattelin kokeilla Googlen AdSense mainospalveluita. Jos noita mainoksia klikkaillaan ahkerasti, niin saamme budjettiin lisää joustovaraa. Ehkä jo miljoonan vuoden kuluttua siitä on kertynyt naulapaketin verran euroja.


 Sivulataukset viimeisen kahden viikon ajalta.

Mainosten pitäisi olla asiaankuuluvia, joten toivottavasti ne eivät häiritse paljoa.

Kävijöistä puheen ollen; kysymyksiä saa esittää, valintojamme ja ajatuksiamme saa mielellään kommentoida. Erityisesti, jos tuntuu siltä että jossain kohtaa olemme tekemässä vuosisadan mokan. Tuossa alapuolella on kohta, jossa lukee "X" kommenttia. Sitä kun klikkaa, niin pääsee avautumaan. Rohkeasti vaan!

Toki sähköpostiakin saa käyttää, osoite on tuolla oikeassa reunassa. Muista myös oikean reunan alaosan blogin RSS-tilaus-, Google-käyttäjäraati-, Facebook ja Twitter jakotoiminnot.

1 kommentti:

  1. Tervehdys!

    Ihanaa löytää blogi, jonka kirjoittajat ovat suunnitelleet itse talonsa! Eilen etsiskelin kohtalotovereita, niin lähes jokainen blogi kertoi talopaketin rakentamisesta.. Itse avasimme vastikään myös blogin, olemme vasta ihan alkutekijöissä rakennushomman kanssa. Ajatuksia on paljon, mutta ei ihan vielä pääse niitä toteuttelemaan... Tontti on kyllä onneks jo käytännössä meidän!

    Mutta tervetuloa seuraamaan myös meidän operaatiota! Vaihdetaan tulevaisuudessakin ajatuksia ja mietteitä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...