torstai 7. lokakuuta 2010

Talli nousee

Teri-Talot ilmoitti että tallin toimitus viivästyy hieman luvatusta kello neljästä. Niinpä kuuden aikaan paikalle tuli asennusryhmä. Olikin sitten muuten harvinaisen asiallisia ukkoja. Tekisi mieli sanoa ettei tuollaisia kunnon työmiehiä varmaan ole kuin Pohjanmaalla.


Vähän myöhemmin paikalle kurvasi nosturi.


Sitten oli vuorossa illan pääesiintyjä; autotalli. Painoa rahtikirjan mukaan 15 000 kg. Nätisti muuten taittuu tuollainen täysperävaunurekka takaperin muutaman risteyksen läpi pari sataa metriä, kun sen osaa.


Pientä neuvonpitoa.


Sitten rekasta katto auki ja puutavara tontille.


Seuraavaksi nostettiin ensimmäinen seinä paikoilleen:Ja ensimmäinen seinä pystyssä! Tuo keltainen pohjamaali lienee aika lähellä lopullista väriä.


Tämän jälkeen oli liian pimeää kuvaamiseen, mutta kaverit pystyttivät tallin loputkin seinät ja purkivat muutkin tavarat tontille. Yhdeksän aikaan pistettiin pillit pussiin. Rekka lähti kotia kohti, asennusryhmä iltapalalle ja nukkumaan. Nosturi jäi huomista varten tontille ja nosturikuskia tuli kuljettaja noutamaan.

Homma jatkuu siis huomenna. Nosturia tarvitaan kattotuolien ja päätyjen nostossa. Myös telineet pitäisi tulla huomenna. Kaverit meinasivat saada ennen viikonloppua aluskatteen päälle, mikä olisikin hienoa. Maanantaina on sitten vuorossa räystäät yms. ja tiistaina tai keskiviikkona pitäisi tulla Ruukin miesten asentamaan peltikatto.

3 kommenttia:

 1. Tallin toimittanut ''täysperävaunurekka'' on puoliperävaunu.

  VastaaPoista
 2. Siltähän se tuossa kuvassa kieltämättä näyttää, mutta täysperävaunu se kyllä oikeasti oli :-)

  VastaaPoista
 3. Tuosta näky paremmin:

  http://picasaweb.google.com/lh/photo/nL-wp_VdE5a207QpQucTFw?feat=directlink

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...