sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Talo Värjölä

Käytiinpä sitten tutustumassa Talo Värjölään. Mukavaa, mutta vähän outoa tavata blogituttu. Paikalla oli niin paljon väkeä että jutustelut jäivät vähän lyhyeksi, mutta kiva oli silti käydä. Jos meillä on joskus vastaava esittely, niin tervetuloa vaan. Ainakin Puustelli kertoi haluavansa pitää keittiöesittelyn aikanaan...

Talo Värjölä oli kyllä vielä hienompi ja komeampi kuin kuvissa. Erityisesti keittiö ja takka olivat varsin maukkaita. Työhuoneen (?) katon rakenne herätti kiinnostusta ja siitä olisi kiva kuulla lisää. Tuntui vaimentavan mukavasti ääniä. Oliko sisäkatto ainoa ääntä vaimentava asia huoneessa vai oliko siellä käytetty jotain muitakin kikkoja? Tuliko kalliiksi?

Onnea ja voimia vielä viimeiseen rutistukseen ennen muuttoa!!

2 kommenttia:

  1. Kiitos kävijöille, Oli mukava nähdä teidätkin :) Voin kirjoittaa omaan blogiin myöhemmin vähän enemmän tuosta akustoinnista (Varmaan sitten kun saan sen kotiteatterin valmiiksi mikä tuonne on tulossa), mutta huoneessa ei ollut muuta maagista kuin sisäkattona akustointipaneli mallia Ecophon Advantage. Hinta oli muistaakseni n. 20€/m2 + asennuskiskot päälle.

    VastaaPoista
  2. Ok ja kiitos esittelystä vielä kerran.

    t:Harri & Kristiina

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...