tiistai 9. helmikuuta 2010

Neuvoa-antava kansanäänestys

Talo Täplän värit mietityttävät rakennuttajia. Julkisivun pääväriksi tullee sallituista väreistä keltainen ja katot lienevät tumman harmaita. Yksityiskohdat sen sijaan ovat vielä hakusessa.

Kumpi värimaailma on mielestäsi parempi tai kehityskelpoisempi? Tummat värit:


Tumman ruskeat terassit, rimoitukset, räystään alapuoli ja kattotuolien päät, sekä katon kanssa samaa tumman harmaata olevat ikkunanpielet.


Vai sitten vaaleat värit:


Vaaleat terassit ja rimoitukset. Vaalean harmaa räystään alapuoli ja ikkunanpielet. Valkoiset ikkunankarmit ja keltaiset kattotuolien päät.

Vain äänestämällä voit vaikuttaa!! Tai sitten et. Mutta äänestä kuitenkin tai laita kommenttia tuosta alapuolelta.
Äänestää voi oikean yläreunan namiskuukkeleilla ja äänestysaikaa on seuraavaan blogikirjoitukseen saakka. Jonka julkaisuajankohdasta ei ole tietoa. Toimi siis äkkiä!

7 kommenttia:

 1. Itse valitsisin tummemman. Terassin värityksen voi muuttaa vaaleammaksi, jos kokonaisuus tuntuu liian tummalta. Uskoisin, että ajan myötä tuleva lika näkyy paremmin vaalealla.

  Tämä ääni on tehty sydämellä - ei välttämättä järjellä :)

  VastaaPoista
 2. Tummempi ehdottomasti!

  VastaaPoista
 3. Tummempi on ryhdikkäämmän näköinen, eli ääni meni sille!

  VastaaPoista
 4. Tajuttiin muuten että kaavan mukaan kadulle tai virkistysalueen suuntaan aita pitää olla valkoinen... ja naapurin suuntaan siitä pitää sopia naapurin kanssa. Ehkäpä siis teemmekin suurimmaksi osaksi pensasaidan...

  VastaaPoista
 5. Täällä soraääni eli jotenkin vaaleammat sävyt antavat talosta kevyemmän vaikutelman. Ja on myös minusti "modernimpi" väriyhdistelmä. Myös kun räystään alapuoli on vaalea, talo näyttää korkeammalta. Niinhän sitä huoneen maalauksestakin sanotaan, että jos haluat korkean huoneen näyttämään matalammalta, maalaa tai paneloi sisäkatto seiniä tummemmalla sävyllä. Ainoa mitä mietin tuossa vaaleammassa vaihtoehdossa on räystään alapuolen keltaiset poikkijuovat. Entä jos koko räystään alapuoli olisi yhtenäisen harmaa?

  VastaaPoista
 6. Minäkin tykkäsin enemmän vaaleasta. On jotenkin freesimpi ja ilmavampi. Lyön vetoa, että tuo tumma rupeaa jo muutaman vuoden päästä tuntumaan tunkkaiselta. Valkoinen (vaalea) on aina in, tummanruskea ei.

  Jotain minäkin muuttaisin. Paitsi että ne räystäsaluslaudat vois olla kokonaan sitä samaa vaaleanharmaata, aika paljon ilme piristyis myös sillä, että aurinkovarjo olis valkoinen tai vaaleanharmaa (okei, hupsu kommentti, mutta vaikuttaa mielikuvaan).

  Vaalealla värimaailmalla se valkoinen aita ei olis ollenkaan hassumpi. Ei kyllä pensasversiokaan. :)

  Noh. Makuasia, sano kissa ko pyllyään nuoli.

  Tsemppiä urakkaan!

  VastaaPoista
 7. Aurinkovarjosta sen verran, että se on jo olemassa ja on tuollainen ruskea :-)

  Äänestys on muuten nyt päättynyt.

  Tumma värimaailma otti murskavoitton 26-3! Kiitos kaikille äänestäjille ja kommentoijille!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...