torstai 10. lokakuuta 2013

Täällä ollaan

Siis takaisin Bloggerissa, ja ylipäätäänkin hengissä ja täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Tai ainakin samalla tasolla kuin ennen siirtymistä Talopaketti.fi:hin. Kirjoitusten vähyyteen ja Bloggeriin paluuseen ei liity mitään sen kummempaa dramatiikkaa.

Kirjoittamisen osalta tarvitsin ehkä vähän taukoa ja se oli virkistävääkin. Toivottavasti se myös tarkoittaa enemmän kirjoituksia jatkossa. Onneksi Kristiina on pitänyt lippuamme korkealla omalla Piha Lahelaan -blogillaan!

Talopaketti.fi -palvelusta sen verran että en oikein koskaan päässyt sinuiksi WordPress-alustan kanssa, eikä blogiani saatu toimimaan haluamallani tavalla. Niinpä täällä sitä nyt taas ollaan.

Mukavaa syksyä ja tervetuloa takaisin myös lukijoille!

Lisäys, 14:04:

Tuonne Talopaketin puolelle oli tullut kesä aikana pari kysymystä Tuulialta ja Hannulta. En niitä ollut huomannut, pahoittelut siitä. Kopioin kommentit tänne ja vastasin niihin myös. Tuulian kysymys portaista on tässä ja Hannun kysymys IV-asioista täällä.

3 kommenttia:

 1. Niinhän tuo WordPressillä bloggailu sujuu helposti niin kuin langattoman internetin asentaminen eläkeläismummolta :-)

  Joskus sitä jää ihan ihmettelemään, että miten periaatteessa kaikelle kansalle tarkoitetuista ja ihan tavallisista asioista onnistutaan tekemään yllättävän vaikeita.

  Onneksi puhelimista tuttua kosketusnäyttöä ei ole vielä keksitty siirtää läppäreihin... Nimimerkillä opettelinko 10-sormi järjestelmän turhaan? (Enkä muuten osaa tai en viitsi enää lähettää tekstareita omalla älypuhelimella, saapuneet osaan lukea jotenkuten)

  Ehkä sitä sitten tässä iässä alkaa tippua kehityksen kelkasta? En tiedä.

  Tarviiko muuten BlogSpotiin takaisin siirtymisessä tehdä mitään muuta kuin jatkaa vaan kirjoittamista siitä mihin viimeksi jäi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggerista pitää saada edelleenohjaus Talopaketti.fi:hin pois. Itsellä se onnistui päivittämällä Bloggerin malli. Talopakettiin tehdyt kirjoitukset ja kommentit kopioin käsin. Muuten vaan jatkoin siitä mihin jäin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...