tiistai 6. heinäkuuta 2010

Milli kerrallaan

Välillä vähän turhauttaa kun tämä projekti etenee vain milli kerrallaan. Mutta ehkä se on parempi niin kuin hirveä kiire. Ja sekin voi tietty olla vielä edessä... Mutta pari milliä on taas nytkähtänyt eteenpän:

Maanrakennus- ja perustusurakoitsijat on vihdoin saatu sovittua. Urakkasopimukset ovat vielä vastaavalla työnjohtajalla tarkastelussa, mutta nimet saadaan papereihin pikapuoliin. Aiemmin mainitut betonielementitkin saataneen onneksi tilattua niin että ehtivät ajoissa.

Timpuriehdokas tavattiin eilen ja hänen kanssaan sovittiin sisätöistä. Vaikutti asialliselta ja osaavalta kaverilta. Lisäksi hän on kotoisin Pohjanmaalta, joten eiköhän talon rakentaminen suju :-) Toisenkin lupaavan ja suositellun tahon kanssa puhuttiin. Se jätetään tällä kertaa varmistukseksi, jos tuon ensimmäisen kanssa tulee ongelmia (mitä emme todellakaan odota).

Tom Allenin edustaja tavattiin myös ja edellisessä kirjoituksessa mainittu porakaivon paikka sopii heille. Muutenkin heillä tuntuu olevan homma hallussa eikä tarvitse ihmetellä.

Teri-Taloilta tuli loppuviikosta ns. punaleimakuvat". Mitään suurempaa vikaa niissä ei onneksi ollut, lähinnä vaihdettiin ikkunoiden kätisyyksiä yms. Eli tuokin etenee ja kohta saanemme sitten kauan odotetun perustusmittapiirroksen ja muut kuvat myös. Ja saadaan vihdoin perustusten lopullinen suunnittelu käyntiin, samaten kuin LVI- ja sähkösuunnittelu.

1 kommentti:

  1. Tuo on tuo vaihe, tiedän tunteen. Mutta kyllä se etenee. Ja kun miehet pääsevät tontille koneineen, niin sitten tapahtuu niin vauhdilla, ettei ymmärräkään:).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...