torstai 16. joulukuuta 2010

Lattiavalu käynnissä

Tänään valetaan lattiat taloon ja autotalliin. Terassit ja autokatos valetaan joskus keväämmällä, nyt ei kannattanut ryhtyä rakentamaan niille lämpöistä suojarakennelmaa.

Seitsemän jälkeen työt olivat jo täydessä vauhdissa. Ruskon Betonin betoniauto oli paikalla ja pumpun putki luikerteli ovesta sisään.


Sisällä oli jo lähes neljännes lattiasta betonin peitossa.


Oli helpon näköistä hommaa tuo levittäminen ja tasoittaminen, mutta sillä taitaa olla jotain tekemistä osaamisen kanssa.


Lähtiessäni puoli kahdeksan jälkeen ensimmäinen auto oli tyhjä ja toinen tuli jo vastaan. 18 kuutiota betonia on tilattu, osa on kovempaa tavaraa autotalliin. Toivottavasti määrä on sopiva.

2 kommenttia:

  1. Taloedustaja heitti sellaisen villin vision, että lattian voisi valaa jo ennen kuin talopaketti tulee. Lattiassa olisi siis jo lämmitystsydeemitkin siinä vaiheessa valmiina.

    VastaaPoista
  2. Joo.. oliko kyseessä Teri-myyjä? Mielestäni Terin elementin ja sokkelin liitoksen rakenne (ainakin meillä) on sellainen että valu on syytä tehdä vasta jälkeenpäin.

    Muuten noin on käsittääkseni tehty paljonkin. Riippuu varmaan myös alapohjan rakenteesta ja rakentamisen ajankohdasta (kesä/talvi) onko tuo viisasta. Lattiassa pitää kuitenkin olla esim. putket, viemärit ja lattiakaivot tuossa vaiheessa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...