sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Koti kuntoon

Viikonloppuna käytiin tietysti raksalla. Useampaan otteeseen. Lumityöt jäivätkin väliin, lumi oli autojen ja askelten alla tallautunut jo niin paljon ettei ollut tarvetta. Sen sijaan siivottiin koko mökki ja käytiin vaan fiilistelemässä.

Alla "ennen"-video. IPhonen videolaatu ei ole maailman parasta, mutta ehkä tuosta jotain tolkkua saa...


Ja "jälkeen"-kuvia, tässä vanhempien makuuhuoneesta keittiön, lapsen makuuhuoneen ja kylpyhuoneen läpi tekniseen tilaan:


Kuten kuvasta näkyy, ilmanvaihdon runkoputket ovat valmiina ja eristetty. Siis se yksi kylmää ilmaa ulkoa IV-koneelle tuova putki (kuvassa tuo tumma). Muita ei tarvitsekaan eristää, kun ovat lämpöeristeen sisäpuolella ja niissä kulkee lämmin ilma. Saas nähdä kostautuuko eristämättömyys sitten meluna...

Kodinhoitohuoneesta olohuoneen läpi eteiseen ja TV-huoneeseen:


Lopuksi kuva ulkoa, kun kerrankin sain kuvan jossa ei talo ole kovin vinossa:Timpurit jatkavat taas maanantaina. Olivat välillä toisella työmaalla, mutta hämmästyttävän paljon ovat meilläkin saaneet aikaiseksi vain kahdeksassa päivässä!

1 kommentti:

  1. Teidän projektti tulee sellaisella suhinalla perästä että ihan ihteeni hirvittää miten hidasta on ollut meidän eteneminen...Lisää päivityksiä odotellessa...:D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...