perjantai 11. joulukuuta 2009

Mestari

Vastaava työnjohtaja pitäisi myös löytää pikapuoliin. Anturasta heitäkin löytyy ja RKL:n sivuilta myös. Mutta meidän kannaltamme vastaava työnjohtaja lienee koko hankkeen tärkein henkilö, joten valintaa ei uskalla tehdä ihan sokkona. Pitäisi ehdottomasti saada suositus joltain luotettavalta taholta, joka on toiminut ko. henkilön kanssa. Vastaavalla työnjohtajalla ei myöskään saisi olla ainakaan taloudellisia kytköksiä talopaketin toimittajaan. Hänen olisi myös hyvä olla Tuusulasta tai lähialueelta.

Tarvitsemme vastaavaa työnjohtajaa tietysti varsinaisiin vastaavan työnjohtajan tehtäviin, mutta lisäksi myös muihn rakennuttamistehtäviin. Mieleen tulee, että tarvitsemme apua ainakin urakkakilpailutuksissa, tarjousten vertailussa, työmaan pyörittämisessä ainakin tietyn aikaa, kustannusarvion laadinnassa ja kustannusten hallinnassa.

Tutuilta on hyviä ehdokkaita kyselty, mutta ainakaan vielä se ei ole johtanut sen pidemmälle. Eräs arkkitehtiehdokkaistamme vinkkasi yhdestä ilmeisen erinomaisesta henkilöstä ja hänen kanssaan on käyty sähköpostikirjeenvaihtoa. Suosituksen, postien ja nettisivujen perusteella vaikuttaa etsimältämme ihmiseltä. Tapaamme heti vuodenvaihteen jälkeen ja katsomme pääsemmekö sopimukseen. Toivottavasti.

Vinkkejä muistakin hyvistä ehdokkaista otetaan mielellään vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...