sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Keittiökaappien ovet

Keittiökaappien puuttuvat ovet asennettiin viimein loppuviikosta. Neljäs kerta toden sanoo. Tosin nyt jäi vielä uupumaan yhden kodinhoitohuoneen kaapin ovi. Tai ovi kyllä saatiin, mutta siihen ei ole jyrsitty saranoiden eikä kahvan vaatimaa koloa. Ehkä sekin vielä Puustellilta onnistuu oikein...

Harjoittelin iPhonella Photosynth-appsia ja sain aikaiseksi tämmöisen pyöriteltävän panoraaman keittiöstämme. Ohjelma on aika mainio ja helppokäyttöinen. Muutama ovi näyttää vinolta ja pari muutakin kohtaa ihan hassulta, mutta se on kuvaajan vika. Keittiössä kaikki on oikeasti hienosti suorassa ja kohdallaan.

Klikkaa kuvaa niin voit pyöriä keittiössämme hiirellä vetämällä:



Sama isompana löytyy Photosynth-sivustolta.

Kylppäreiden peilit saatiin Pika-Lasista myös lupausten mukaan nopeasti ja palvelu oli oikein hyvää. Toisin kuin Lasistamossa, joka ei saanut niitä kuukaudessa tehtyä. Ensi viikolla päästään siis nekin vihdoin asentamaan.

Pihaakin on saatu vähän siivottua, mutta vielä riittää siinäkin urakkaa.

1 kommentti:

  1. Toivottavasti kaikki meni kuten pitikin. Miksi teidän täytyi vaihtaa ovet noin monta kertaa? Meillä alkaa myös pieni pintaremontti. Olisi myös tarkoitus teettää keittiön ovien vaihto.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...