torstai 4. helmikuuta 2010

Autotalli ja energiatodistus

Tapanilta on tullut uutta kuvaa siihen tahtiin ettei ole tännekään ehtinyt mitään päivittää. Rakennuslupapiirustukset ovat siis tekeillä. Suuria muutoksia ei ole enää tehty. Talon osalta lännenpuoleiselle seinälle tuli kaksi pikkuikkunaa lisää TV-huoneeseen, ullakolla olevien ikkunoiden kohdalle. Se on kieltämättä tasapainoisempi nyt. Toisen vessan seinää siirrettiin sen verran että saadaan siihen leveämpi ovi pyörätuolin käyttöä varten. Eihän sitä ikinä tiedä...

Myös autotalli on saanut lopullisen muotonsa:
Jarmo: kyllä tuo nyt saa luvan olla tarpeeksi iso.

Energiatodistustakin Tapani on ehtinyt jossain välissä laskeskelemaan ja näyttäisi siltä että talomme saadaan parhaaseen A-ryhmään. Se vaan sopii.

Kerroimme aiemmin lähettäneemme tietyille talotehtaille alustavan kyselyn. Kolmelta vastaus edelleen uupuu, mutta jottei kukaan saa aiheetta kolhua maineeseensa, kerrottakoon että heti tuon kirjoituksen jälkeen myös Jetta-talon edustaja vastasi kyselyymme. Valitettavasti vaan kuulemma suunnitelmamme ovat sellaiset etteivät ne sovellu heidän käyttämäänsä tekniikkaan.

Muista kiinnostuneista Herrala-Talojen edustaja on ollut aktiivisin ja häntä kävimmekin jo tapaamassa. Ja hyvältähän se vaikutti. Tiedä sitten hinnasta. Joka tapauksessa tarjouspyyntöjä lähtenee lähiaikoina.

Huomenna tapaamme pää- ja rakennesuunnittelijat sekä vastaavan mestarin. Käymme läpi tämän hetkisen tilanteen ja hiomme sotasuunnitelmia jatkoa ajatellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...