maanantai 18. kesäkuuta 2012

Lisää maalausta

Viikonloppuna Kristiina jatkoi autokatoksen alakattoon tulevien lautojen maalauksella ja allekirjoittanutkin pääsi pensselin varteen. Aloittelin tallin räystäiden maalausta. Maali on myös Uulan petrooliöljymaali ja sävy on Kahvi. Otsalauta maalataan samalla tumman harmaalla kuin katto ja esim. ikkunanpuitteet.


Ei ole kovin nopeaa hommaa maalata avoräystäitä hankalassa asennossa pensseli ylöspäin (maali tahtoo valua pensselin varteen), mutta ihan hyvin edistyin silti. Tänään jatkuu.

Laitetaas vielä tämmöinen kuva. Kuten kuvasta näkyy kuormalava-rappuset meilläkin on vielä käytössä ja piha ihan vaiheessa.


Pihahommia aloitellaan joskus heinä-elokuun vaihteessa ja sitä ennen pitäisi saada talo maalattua ja rojut siivottua pihalta...

1 kommentti:

  1. Lohduttavaa nähdä että muillakin pihamaat on tuossa mallissa. Meillä on kanssa pihat kyllä edistynyt tosi hitaasti: varmaan ollu vähän paukut vähissä tuon rakentamisen jälkeen :) Mutta jotain kuitenkin jo saatu aikaan, ja heinä-elokuu on meilläkin toivoa täynnä...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...