torstai 24. toukokuuta 2012

Top-Blogit


Cision listasi vihdoin toukokuussa raksablogitkin Top Blogit -listallaan. Ykköspaikan vei mainio Villa Hedda -blogi, jonka lähipiiristä meillekin saatiin aikanaan apuja laatoituksessa, terveisiä vaan sinne ja paljon onnea!

Koti Lahelaan oli hienosti kakkosena, vaikka kiireisimpiin aikoihin verrattuna tänä keväänä kirjoitettavaa on ollut kovin vähän. Suuri kiitos siis aktiivisille lukijoille!

Listalla on myös monta muuta tuttua blogia, rutkasti onnea teille kaikille!! Valitettavasti monta hyvää suosikkiblogiani jäi pois, mutta niihin voit tutustua oikean reunan linkkilistan kautta.

Iltasanomatkin huomasi listan!

4 kommenttia:

 1. Heh, pääsin minäkin listalle vaikka rakentaminen loppui jo melkein kaksi vuotta sitten :D No, Talo Värjölä blogia käy kuitenkin ihmettelemässä n. 100 kävijää joka päivä, eli eipä tuo nyt ihan unohdettu ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Arviointikriteerit löytyvät täältä: http://fi.cision.com/Tietopankki/Top-10--blogit/

   Poista
 2. Tuttuja blogeja näytti olevan!

  Tällä hetkellä ei valitettavasti tunnu olevan aikaa blogien lueskeluun, hätinä ehtii omaa päivittää. Mutta ehtiipä noita lukemaan myöhemminkin. Ja jos ei blogisti hävitä kirjoituksiaan niin voi myöhemminkin tutustua talojen syntyyn :)

  VastaaPoista
 3. Villa Heddasta onnitellaan lämpimästi kakkosta ja kaikkia muitakin listalla olevia blogeja! Totta, että monia kivoja blogeja jäi listalta uupumaankin.

  Mukavaa torstai-iltaa ja pian alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...