maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kevättä odotellessa

Pari mielenkiintoista asiaa ja arvonta kevättä odotellessa:

1. Uusi kodinhallintatuote tulossa

Kaksi Oulun seudun ammattikorkeakoulun liiketalouden yksikön opiskelijaa tekevät opinnäytetyönä kyselytutkimusta uudelle yritykselle. Kyselyn avulla kartoitetaan kiinnostusta uuteen kodinhallinta tuotteeseen sekä muodostetaan asiakasprofiileja ja tutkitaan ostokäyttäytymistä. Kysely on suunnattu omakotitalon omistajille.

Yritys on tuomassa markkinoille kodinhallintatuotetta, jonka avulla voi seurata reaaliaikaisesti kodin asuinolosuhteita omalta tietokoneelta. Tuotteen hyötyinä on, että voit säästää sähkönkulutuksesssa, varmistaa optimoidut asuinolosuhteet sekä kodin arvon säilymisen. Tuote toimii langattomasti ja on helposti itseasennettava.

Tuotteella voit seurata esimerkiksi:
  • Sisäilmanlaatua kosteuden ja lämpötilan suhteen
  • Reaaliaikaista sähkönkulutusta
  • Talosi ylläpitoa sekä huoltotoimenpiteitä sähköisellä huoltokirjalla
  • Sääolosuhteita
Tuotteeseen on mahdollista ostaa myös lisäominaisuuksia, kuten sisälman hiilidioksidipitoisuutta mittaava sensori.

Käy vastaamassa kyselyyn ja voita 50 euron lahjakortti valitsemaasi K-rautaan.
Kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia. Kysely on avoinna 12.4 saakka.

Linkki kyselyyn:
http://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin635053&SID=c0849829-b1d4-4633-8c73-325ff424b546&dy=118824291

Tarkempia lisätietoja kyselystä sekä tuotteesta saat Susannalta (k9hasi00(at)students.oamk.fi) ja Anne-Marielta (k9soan01(at)students.oamk.fi


2. Raksa- ja remppaohjeita

Menee vähän mainostamisen puolelle, mutta ilmaiseksi...

Byggmaxin verkkosivuilla osoitteessa http://www.byggmax.com/fi-fi/projektit on lanseerattu kätevä sovellus.

Vuorovaikutteinen sovellus koostuu animoiduista, liikkuvista ja kolmiulotteisista talonrakentamisen opastusvideoista, jotka voi ladata klikkaamalla. Ohjeet ovat konkreettisia ja helposti ymmärrettäviä, ja kaikki on esitetty mittakaavassa salaojituksesta ja muurikivistä vesijohtoihin ja sähköasennuksiin läpi koko talon. Sovelluksen tavoitteena on auttaa rakentamaan oikein ja minimoimaan virheet. Ensivaiheessa sovelluksessa on esitelty 3D-animoinnit peräti 32 rakennusprojektia varten. Ohjeiden lisäksi voit samalla tilata projektikohtaiset tarvikkeet ja työkalut.

Ihan kelpo vinkkejä tuolla on ainakin aloittelijalle.


Lahelassa on saunan valmistumisen jälkeen ollut taas raksaväsymystä havaittavissa, vaikka sisähommia vielä riittäisi. Ulkohommista nyt puhumattakaan. Kevättä (ja niitä ulkohommia) odotellessa ryhdyimme yläkerran työhuoneen viimeistelyhommiin. Tiedossa on seinien ja katon saumojen korjausta. Sen verran talo on elänyt, että akryylimassasta huolimatta saumat ovat halkeilleet. Samoin siistitään ikkunasmyygien tasoitusta. Myös jalkalistat ja ovenkarmit olisi tarkoitus asentaa. Palataan näihin myöhemmin kuvien kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...