keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Elonmerkkejä

Ihan ei ole mennyt putkeen tämä raksaaminen; olemme olleet vuorotellen koko porukka sairaana viimeisen kuukauden, joten raksarintamalla ei ole suoraan sanottuna tapahtunut yhtään mitään.

Lunta on ollut sitäkin enemmän, terassin katoksen räystäälle muodostui huiman pitkä hauska lippa. Näkyi varmaan Ricterin asteikollakin, kun se vihdoin tuli alas.


Tuuli sattuu yleensä sopivasta suunnasta ja katto on niin kalteva, ettei muutoin katolla ole lumi juurikaan pysynyt. Ei ole paljon tarvinnut mennä lumia tiputtelemaan, kun sitä on ollut katolla enintään ehkä kymmenen senttiä.


Sairaana ei ole lumityöt muutenkaan oikein maistuneet, vain ihan pakolliset on tehty. Onneksi kunnan katujakin auraava JT-Service on käynyt avaamassa tuon tonttitien ja vähän pihaakin.

Nyt sitten yritetään palata arkeen ja jatkaa raksaamistakin. Autotallia pitäisi vielä jatkaa.

2 kommenttia:

  1. Kyllä se siitä! Vielä on kesää jäljellä ja niin päin pois.. ;) Parannelkaa kunnolla, niin sitten taas jaksaa paremmin. Ja ihanaa kun päivät on pidentyneet ja valoisanaika myös, antaa erilailla potkua päiviin!

    VastaaPoista
  2. Tänä talvena on ollut kyllä kunnon pöpöt liikkeellä. Niin moni tuttu on sairastanut ja pitkään jos jonkinlaista tautia. Toivottavasti siellä voidaan jo paremmin! Terveenä on taas enemmän energiaa sitten raksahommiinkin. Levähtäkää rauhassa ja hyvällä omallatunnolla. Ne raksahommat kun ei sieltä mihinkään katoa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...