tiistai 31. tammikuuta 2012

Blogilista

Oikeassa reunassa sijaitseva blogroll-lista on toiminut hieman huonosti jo pitkän aikaa ja hiljattain huomasin etten enää pystynyt lisäämään tai poistamaan blogeja listalta. Kuten epäilinkin, ongelmia ilmenee silloin kun blogeja alkaa olla listalla enemmän kuin 150.

Jaoin blogilistan kolmeen osaan; ensimäisessä on aktiivisimmin päivittyvät, toisessa blogit jotka päivittyvät harvakseltaan tai eivät enää ollenkaan, ja kolmannessa ne jotka eivät syystä tai toisesta päivity tai muuten toimi normaalisti blogrollissa.

Poistin samalla kadonneita blogeja ja lisäilin taas uusia. Tällä hetkellä raksa,- remppa- ja sisustusblogeja on listalla 283 kpl, joten eiköhän siitä jokainen löydä mieleistään luettavaa.

Jos muuten Bloggerin kanssa on ongelmia, kannattaa suunnata tänne: Something is Broken.

2 kommenttia:

 1. 283 blogia? Onpas niitä paljon, varmasti riittää lukemista jos ja kun seuraa niitä kaikkia. Laitanko linkin jos löytyy vielä jostain jokin melko useasti päivittyvä rakennusblogi, joka vielä puuttuu listaltasi? ;) Melko kattava listaus tuo kyllä jo alkaa olemaan, ja myös melkoinen käytännön kokemusten tietopankki sitä tarvitseville...

  (Netistä muuten ei löydy raksablogilistoja mistään? Itse löysin ensin muutaman hyvän, sitten niiden kautta taas useita hyviä, ja sitä kautta olen pikkuhiljaa itse koonnut omaa listaani. Hyviä ideoita ja ajatuksia on löytynyt aika paljon. Ja ihan ilmaiseksi.

  VastaaPoista
 2. Ei noita ihan kaikkia tule luettua sanasta sanaan, mutta aika monia kuitenkin. Omat suosikit varmaan on kaikilla.

  Laita vaan linkkejä tulemaan, jos löydät jonkun puuttuvan.

  Blogeja löytyy jonkin verran www.blogilista.fi:stä esim. seuraavilla avainsanoilla:

  rakentaminen
  rakennus
  sisustus
  rakennusprojekti
  rakennuspäiväkirja
  rakennuttaminen
  omakotitalo
  koti
  asuminen
  talonrakennus
  taloprojekti
  talopaketti
  rakentaja
  puutalo
  rakennusblogi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...