tiistai 7. kesäkuuta 2011

Viime viikon tapahtumia

Yritetäänpäs nyt saada tämä blogi vihdoin ajantasalle. Muutto teetti hommia varsinaisen kamojen roudauksen jälkeenkin ja tavaroita on edelleen järjestelemättä ja kokoamatta. Muuttotappioitakin on tullut. Yhtä kuormaa purkaessamme oli tuulinen päivä ja nostimme vitriinikaapin peräkärrystä kuistille. Kristiina sanoi että tuuli varmaan kaataa tuon. Muutamaa minuuttia myöhemmin kaatoikin. Kulma mäsäksi ja yksi lasi säpäleiksi. No, se oli Ikean, ruma ja muutenkin jo poistolistalla, mutta olisihan se voinut vielä ehjänäkin säilyä. Eteiseen kaavailemamme lamppu oli myös saanut sen verran osumaa että on käyttökelvoton. Myös yksi vesikannu ja pieni lasi meni poistoon.

Kristiina sai keittiön järjestykseen eikä enää tarvitse syödä paperilautasilta. Siitä tuli mieleen että ensimmäisten kokeilujen perusteella tuo AEG:n induktioliesi on aivan mahtava vehje!


Lämpenee todella äkkiä ja säätyy myös erittäin nopeasti. Roiskeet eivät kuitenkaan pala kiinni. Melko lapsiturvallinenkin tuntuisi olevan. Miinuksena tietysti se, että lähes kaikki pannut ja kattilat menivät vaihtoon, mutta mihin enää tarvitsee kaasuliettä?

Timpurit kävivät laittamassa suurimman osan väliovista paikoilleen. TV-/vierashuoneen ja saunan pesutilan liukuovet, sekä yläkerran työhuoneen ovi ovat vielä asentamatta.


Kaikki listat puuttuvat vielä, mutta kahvat yms. ruuvailin paikoilleen. Käteviä nuo nykyiset lukkorungot, ne kun voi vaihtaa toisin päin ja vielä kääntää lukon kielenkin helposti ilman työkaluja.


Talomme yksi parhaista puolista on säilytystilat. Tässä rakentuu makuuhuoneemme yhteydessä olevaan vaatehuoneeseen Elfa-hyllyköt:


Vaikka vaatehuone ei ole kovin iso (kts. pohjakuva), se on kuitenkin oikea tilaihme, eikä makuuhuoneeseemme tule kaappeja lainkaan. Tavarat saatiin tuonnekin jo järjesteltyä:


Vaikka jouduin viikonloppuna töihin, ehdin aloitella yläkerran työhuoneen lattiaakin.


Nyt se on jo yli puolenvälin ja kun oviaukon kohta on jo valmis, timpurit saavat asentaa yläkerran oven paikoilleen kunhan ehtivät meille.

2 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin!

    Tavaratkin löytävät onneksi ajan kanssa paikkansa :)

    VastaaPoista
  2. Hyvän keittotason olette valinneet, meillä oli vastaava AEG:n taso edellisessä paikassa. Kerran induktion hakkineena ei kyllä muuhun vaihda...

    Jokos kaikki tavarat alkaa olla paikoillaan? Meillä ainakin pujotellaan vielä toistaiseksi laatikoiden lomassa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...