perjantai 6. toukokuuta 2011

Portaat asennettu

Taitotuotteen kaverit tulivat eilen porrastoimituksen kanssa joskus viiden aikoihin. Olin lupautunut kantoavuksi ja kyllähän tuo teräsrunko painoikin lähes 150 kiloa. Aikamoinen punnertaminen oli että saatiin tuo sisään rikkomatta paikkoja ja naarmuttamatta rungon maalia. Mutta tuossa kuvassa se on jo nostoa vailla paikoillaan.


Tämän kuvan jälkeen puhelimesta sitten loppuikin akku, joten kuvia valmiista portaista saatte vielä odottaa. Tosi hieno siitä kuitenkin tuli.

Kuvan oton jälkeen runko nostettiin taljalla pystyyn, yläpää pultattiin seinään kiinni ja alapää liimattiin lattiaan. Seuraavaksi vuorossa olivat rungon väriset kaiteen pystytolpat. Sitten askelmien asennus. Ne ovat tummaksi petsattua umpikoivua. Ei muuten ihan köykäsiä nekään. Ensi viikolla saadaan laminaatti ja sitten nähdään kuinka lähelle sävytys osui. Runko on maalattu pulverimaalilla, väri on RAL9007 joka sopii hienosti takan vuolukiveen, laatoituksen ja keittiön väreihin. Lisäksi suunnittelemme jonkunlaista kuviota tuohon punaiselle seinälle samalla hopeanharmaalla.

Askelmien jälkeen paikoilleen asennettiin lasit (painoa 25 kg / neliö) pystytolppien väliin. Lasit ovat kirkkaat ja kiinnitetty rosterikiinnikkeillä. Viimeisenä vuorossa oli käsijohde. Se on myös tummaksi petsattua koivua.

Lepotason päälle tuleva vino irtoaskelma (kts. tämä kirjoitus) jätettiin myöhemmin asennettavaksi. Asennamme sen itse, kunhan saadaan työhuoneen lattia valmiiksi. Silloin saadaan askelma varmasti samalle tasolle lattian kanssa. Askelmassa on säädettävät jalat, jolla se onnistuu. Lisäksi askelma ruuvataan seinään kiinni.

Kaverit lähtivät ajamaan takaisin Varkauteen puoli yhden jälkeen yöllä, toivottavasti pääsivät onnellisesti perille.

Kaiken kaikkiaan suosittelen Taitotuotetta lämpimästi. Portaiden hinta oli sopiva verrattuna muihin vastaaviin, tuote on hieno ja palvelu erinomaista! Kannattaa kysyä myös muita teräs-/lasi-/puutuotteita, jos on tarpeita.

4 kommenttia:

  1. Innolla odotan valmiin portaikon kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Sama juttu - odotan kuvia lopputuloksesta!

    VastaaPoista
  3. Yritetään illaksi saada lisää kuvia.

    VastaaPoista
  4. Hei,

    Ompa komeat portaat ja lisää kuvia odotellaan! Vielä oisin kaivannut portaiden hintatietoja? Tuliko kaikki tuotteet samasta paikasta portaisiin? Rungon lisäksi siis askelmat ja lasit...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...