lauantai 19. maaliskuuta 2011

Kuvapläjäys

Tietysti juuri nyt kun olisi välttämättä tehtävä hommia raksalla eli siivota pihaa ja kantaa takka sisään, niin pukkaa jotain flunssan tynkää. Kurkku on kipeä ja päässä humisee niin kuin olisi kuumetta. Kävin tänään vähän siivoilemassa, mutta paljon en jaksanut. Katsotaan huomenna paremmalla onnella.

Ihan putkeen ei sitten mennyt tuo hormijuttukaan, Tulikiven myymälässä ollut pohjalaatta oli väärän kokoinen. Maanantaina pitäisi saada uusi. Eiköhän sitten saada hormia nousemaan sen verran että uunimestari voi takkaa pystyttää tiistaina.

Tyhjensin vihdoin oikeankin kameran kuvat koneelle. Tässä tuoreimpia:

Talo Täplä koko komeudessaan (klikkaa kuva isommaksi):


Vasemmalta lukien: saunan ikkuna, KHH:n ovi, liukuovi, olohuoneen korkea ikkuna:


Kiviseinätkin on jo tasoitettu laatoituksia varten, tässä taas saunan pesuhuonetta:


Seinät on tasoitettu myös kuivalta puolelta, teknisestä tilasta, eteisestä ja pukuhuoneesta (kuvassa):


Märkätiloihin muurattiin sisäseinät Kahi-harkoilla. Muurauksen ja talotehtaan seinäelementin väliin pitää jättää pieni ilmaväli. Ikkunasmyygi tuollaisessa kohtaa on melkoinen sillisalaatti ja kun se vielä pitäisi laatoittaa, niin asia ratkaistiin asentamalla noihin kohtiin Kaakelilujaa:


Pikkuraksaajan kylppäri on myös tasoitettu:


Ai niin, olen unohtanut mainita että KT Kourutalo on käynyt asentamassa tikkaat, kulkusillat ja lumiesteet! Eipä niistä ole kuvaakaan, mutta kyllä se siellä ovat. Tulevat vielä tekemään piipun pellitykset, kunhan se saadaan katosta läpi. Ja sitten joskus myöhemmin sadevesikourut ja rännit.

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for Blogger...